Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek?
Van egy fiú aki találkozni szeretne velem és nem tudom mit csináljak. Pár hónappal ezelőtt egy buli féleségen csókolozott a legjobb barátnőmmel. Igazából én biztattam a fiút mert tudtam hogy a barátnőmnek tetszik. Utána nem történt semmi más köztük csak a fiú akart inkább többet. Azóta a barátnőmnek barátja lett. Úgy érzem hogy csak azért keres mert mar nincs más és még mivel nekem nem volt még barátom ezért félek kettesbe találkozni vele. Nagyon bénának érzem magam mert szeretnék is találkozni vele de nagyon félek ettől. Szerintetek mit tegyek? Bocsi ha túl bonyolult.
17/L
hmmm hát bogaram ha alapból azt érzed h csak egy pótlék lennél még véletlen se menj bele a dolgokba mert ez hosszútávon is rányomná a bélyegét a dolgaitokra, és eléggé rosszul járnál
ne érezd magad rosszul v bénának semmi miatt se, mivel semmi rosszat nem tettél és semmivel se vagy elkésve
nyugodtan találkozz vele ha akarsz dumáljatok de ne menj bele semmi olyanba amibe nem szeretnél, se megfelelési kényszerből se azért mert azon görcsölsz h tapasztalatlan vagy és mert már mások már esetleg rég túl vannak ilyen dolgokon
probálj meg kicsit lazább lenni, de emellett probálj meg észnél maradni
Aha, tehát nemsokkal ezelőtt bíztattad hogy menjen rá a barátnődre.. Ha annyira lényeges lennél neki, veled flörtöl és elutasítja az ajánlatot.
Szubjektív véleményem szerint, szerinte te vagy most a legelérhetőbb célpont akit tud hűlyíteni esetleg megfektetni ámen.
Te írtad: "Utána nem történt semmi más köztük csak a fiú akart inkább többet."
Ezt a többet akarja majd tőled.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!