Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK!! mennyire zavarna titeket a lány testén (comb) lévõ hegek/kiütések?
Sziasztok!
Sajnos kb fél éve elkaptam valami fertõzést egy szórakozóhelyen(ráültem a wc re) és szemõlcsök alakultak ki a hátsó combomon
Elmentem volna bõrgyógyászhoz de a vírus miatt sehol nem kaptam idõpontot
Szerencsére már elmúltak de heges maradt, kb 15-20 kicsi lilás átlag/nagyobb anyajegy nagyságú hegek
Azt szeretném kérdezni, hogy titeket fiúk ez mennyire zavarna párkapcsolatban/együttlétnél?
Van önbizalmam de amikor eszembe jutnak ezek a hegek olyan szomorú leszek, hogy lehet ez elveszi a fiú kedvét, nem kíván majd stb.
Tényleg igényes vagyok magamra, soha nem volt semmi ilyenem elõtte, de sajnos egy ivós estén ez történt
Szóval fiúk õszinte véleményt szeretnék, hogy ez mennyire befolyásolná a lánnyal való kapcsolatotokat
És ha esetleg van valakinek bevált módszere/tanácsa hogy hamarabb eltūnjenek/halványodjanak, akkor nagyon örülnék ha azt megosztaná velem:))
Köszi a válaszokat<3
És szerintetek érdemes ezt így mondanom a fiúnak elõre?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!