Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 13-14 éves lány együtt járhat kapcsolatban,randizhat nála max 10-13-14 évvel idősebb fiúval?
Figyelt kérdés
2021. aug. 24. 11:01
11/19 anonim válasza:
Biztos, hogy nem. Menjen inkább vágassa ki magát az a férfinak sem nevezhető p***, akinek 13-14 éves lányok kellenek.
12/19 anonim válasza:
Nem mindegy hogy a szüleid mikor jöttek össze. Egy negyvenes férfi járhat húszéves lánnyal.
13/19 anonim válasza:
Láttam a The Tale (Történet) című filmet, ami hasonlóról szólt, ami tényleg megtörtént. Egy 13 éves lány "jött össze" az edzőjével. Elég durva volt, szóval mielőtt összejönne egy idősebb pasival, előtte nézze meg a filmet, hátha nem a saját kárán kell okulnia. De ez csak egy vélemény, hisz Isten szabad akaratot adott neki is...
14/19 anonim válasza:
Ha nagy a különbség az élettapasztalat terén, a kevésbé tapasztalt fél óhatatlanul kiszolgáltatott lesz.
15/19 anonim válasza:
14 év alatt büntetőjogi kategória :D
16/19 anonim válasza:
Nem. Ez hatalmas korkülönbségnek számít ebben a korban, egy 13-14 éves lány nem is érett még meg teljesen testileg. Valamint a két félnek teljesen más az értékrendjük, az igényeik és a szándékaik. A lány normális esetben még általános iskolába jár, tanul és a barátok+iskola körül forog az élete, míg egy huszonéves felnőtt ember már rég belelépett a nagybetűs Életbe, egyetemre jár vagy dolgozik adott esetben, bulizik, szórakozni megy. Gyakorlatilag így ez a kapcsolat kimeríti a pedofília fogalmát.
Persze megpróbálni meg lehet, de nem látok nagy esélyt ennyi idősen ekkora korkülönbséggel egy hosszútávú, egészséges kapcsolatra, a lány szüleinek beleegyezésének kérdéséről nem is beszélve.
17/19 anonim válasza:
Ebben a korban ez abszolút nagy különbség. Én nem örülnék ha a 13-14 éves lányom haza állítana azzal hogy egy 20+ -os palival jött össze. A két félnek teljesen másak az igényei. Amíg a 13-14 éves lány most lép ebbe a fiúzós korszakba és kezdi kitapasztalni ezt az egészet, addig a 20+ -os pali már bőven szerezett tapasztalatot és egy komolyabb kapcsolatra vágyna.
18/19 anonim válasza:
Normálisnak szerintem sem normális, viszont én pedofíliának azért nem nevezném ezt a férfi részéről. Rengeteg 13 éves lány van, aki kb. 16-18-nak is kinéz.
19/19 anonim válasza:
Nem. Hatalmas a különbség a két fél között. 50-60 évesen már nem tűnik fel annyira, de ilyen idősen semmiképp se!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!