Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » 17-18 éves fiúk, titeket is...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17-18 éves fiúk, titeket is izgatnak az idősebb nők?

Figyelt kérdés

Én magamon vettem észre nem olyan régóta hogy megőrülök a nálam jóval idősebb (25-30-35) éves nőkért. Sok haveromnak van idősebb nővére és általában azon túl hogy jól néznek ki, kedvesek és érettek és sokszor fantáziálok róluk. Szerintetek ez normális? Persze a velem korúak is tetszenek, de az idősebbek teljesen megőrjitenek..

18F

2021. jún. 4. 16:37
 1/10 anonim ***** válasza:
75%

Nem mindegy, hogy bármilyen idősebb nő, vagy a csinosabb idősebb nők.

Már 20on picit felül vagyok de 10en évesen is jobban bejöttek az idősebb nők. Rengeteg a szexi idősebb nő. Szívesen is beszélgetek velük, nagyon értelmesek, sokkal másabb társaság mint a fiatalabbak vagy a korosztályom, meg maga a gondolat is, hogy egy 30as nő 😅

Az is elég szexi azért

2021. jún. 4. 16:58
 2/10 A kérdező kommentje:
Ja, nyilván a csinos szép arcúakra gondolok. Tetszik, hogy nőiesen öltöznek és nem a divatot majmolják, mint a korosztályom, még akkor is ha nem áll jól nekik. Meg van tartásuk, nem vihognak mindenen. Eddig 2 barátnőm volt és jó volt velük, de nagyon szeretnék egy idősebb barátnőt is.
2021. jún. 4. 17:05
 3/10 anonim ***** válasza:
31%

Ha vidám és esetleg nevet mindenen, vagy csak szimplán mosolygós nekem attól még nagyon bejön.

De tény, hogy komolyabbak, van stílusuk, tartásuk. Én többe becsülök egy idősebb nőt. Sajnos most beszélgető partnerem sincs ilyen. Nekem nem is kell az, hogy tökéletes teste legyen, meg hibátlan alakja, anélkül is megvan a maguk varázsa :)

Nem is tudom, hogy sokan miért a 14 évesekre izgulnak, mikor ott vannak a kifinomult, tapasztalt nők is. Akik nem azt hiszik, hogy ők milyen érettek, hanem már azok.

Meg tényleg élvezet velük beszélni is :)

Mondjuk szex még soha nem volt úgy idősebb nővel. Oké volt már, hogy 16 évesen 20 évessel, de az megint kicsit másabb. Egy 30as nagy vágyam lenne, de nem igazán beszélgettem olyannal aki a közelembe lakna :(

2021. jún. 4. 17:12
 4/10 A kérdező kommentje:
Igen, a vihogást úgy értettem, mikor a lány ismerőseim ok nélkül baromi hangosan vihognak mindenen, csak azért, hogy észrevegyék őket. Az idősebbek meg természetesen érzik jól magukat, mert belül rendben vannak. Tetszik, hogy nincsenek komplexusaik, meg ha pl. nem tökéletes a testük, akkor is büszkék rá. Sokkal jobban kívánok egy ilyen nőt, mint aki azt nézi, hogy tökéletes-e a flitter a műkörmén.. Élőben nehéz, mert általában kedvesek, de pl. az ismerőseim nővérére nem merek ráhajtani:D Talán Tinderen lehet, de kérdés, hogy visszahúznak-e ha látják, hogy hány éves vagyok.
2021. jún. 4. 17:21
 5/10 anonim ***** válasza:

Hát igen nem egyszerű.

Én meg nem tinderezek. Élőben meg nem tudni, hogy szingli-e vagy nyitott-e a fiatalabbakra.

Itt beszélgettem már pár kedvesebb hölggyel. De tényleg nem egyszerű

2021. jún. 4. 18:29
 6/10 anonim ***** válasza:
75%

Persze, normális, igaz engem nem a személyiség, vagy a viselkedésük vonz leginkább, hanem a külső.

Nyilván csak a csinos nők.

25 f

2021. jún. 4. 18:35
 7/10 anonim ***** válasza:
50 en felül is vannak olyan nők hogy lerakod az állad, nyilván annyi ilyen van mint a fehér holló, és minden korosztályból mennek rájuk, de sose lehet tudni... én szerintem aki idősebb nőkre vevő az inkább 40-en felül keresgéljen, 30as nők még nagyon kétségbeesetten keresnek apapótlékot... és a kor ellenére vannak akik jobban néznek ki mint a huszon évesek :D Én általános iskolás korom óta érdeklődök feléjük, ez így huszonéves korra se változott nagyon, de mielőtt egy önjelölt cihológus nekiállna diagnosztizálni, nem, rohadtul nem anyapótlékot keresek :D Sőt, a gondolat is csak elborzaszt. És igen, általában sokkal értelmesebbek, csak néha érződik a generáció különbség, ami neked vicces, az neki lehet nem feltétlen, vagy csak nem érti.
2021. jún. 4. 19:17
 8/10 anonim ***** válasza:
Engem kifejezetten felizgat. Kb 17 éves lehettem mikor a haverom 40 éves anyja megtetszett. szerintem ez teljesen normális. Már több 40 nél idősebb barátnőm volt.
2021. jún. 5. 00:34
 9/10 anonim ***** válasza:
ja, végülis a kérdés inkább az, hogy kiket nem izgatnak fel? Ugyan úgy jól néznek ki mint a fiatalabbak, és a fiatalok között is rengeteg a retek :D
2021. jún. 5. 01:22
 10/10 anonim ***** válasza:
nkem régota tetszenek az idősebb nők sok minden miatt.párkapcsolatod lehet velük kérdező
2021. aug. 24. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!