Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17-18 éves fiúk, titeket is izgatnak az idősebb nők?
Én magamon vettem észre nem olyan régóta hogy megőrülök a nálam jóval idősebb (25-30-35) éves nőkért. Sok haveromnak van idősebb nővére és általában azon túl hogy jól néznek ki, kedvesek és érettek és sokszor fantáziálok róluk. Szerintetek ez normális? Persze a velem korúak is tetszenek, de az idősebbek teljesen megőrjitenek..
18F
Nem mindegy, hogy bármilyen idősebb nő, vagy a csinosabb idősebb nők.
Már 20on picit felül vagyok de 10en évesen is jobban bejöttek az idősebb nők. Rengeteg a szexi idősebb nő. Szívesen is beszélgetek velük, nagyon értelmesek, sokkal másabb társaság mint a fiatalabbak vagy a korosztályom, meg maga a gondolat is, hogy egy 30as nő 😅
Az is elég szexi azért
Ha vidám és esetleg nevet mindenen, vagy csak szimplán mosolygós nekem attól még nagyon bejön.
De tény, hogy komolyabbak, van stílusuk, tartásuk. Én többe becsülök egy idősebb nőt. Sajnos most beszélgető partnerem sincs ilyen. Nekem nem is kell az, hogy tökéletes teste legyen, meg hibátlan alakja, anélkül is megvan a maguk varázsa :)
Nem is tudom, hogy sokan miért a 14 évesekre izgulnak, mikor ott vannak a kifinomult, tapasztalt nők is. Akik nem azt hiszik, hogy ők milyen érettek, hanem már azok.
Meg tényleg élvezet velük beszélni is :)
Mondjuk szex még soha nem volt úgy idősebb nővel. Oké volt már, hogy 16 évesen 20 évessel, de az megint kicsit másabb. Egy 30as nagy vágyam lenne, de nem igazán beszélgettem olyannal aki a közelembe lakna :(
Hát igen nem egyszerű.
Én meg nem tinderezek. Élőben meg nem tudni, hogy szingli-e vagy nyitott-e a fiatalabbakra.
Itt beszélgettem már pár kedvesebb hölggyel. De tényleg nem egyszerű
Persze, normális, igaz engem nem a személyiség, vagy a viselkedésük vonz leginkább, hanem a külső.
Nyilván csak a csinos nők.
25 f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!