Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Nem voltam neki megse szimpati...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem voltam neki megse szimpatikus?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy sraccal mar kb 2 hete. Nagyon egy hullamhosszon voltunk, szurkalodtunk is mar. Par napja meg volt az elso randi is. Szerintem jol sikerult, beultunk egy helyre meginni valamit. Elbeszelgettunk, nevetgeltunk. Volt neha csend de en annyira nem ereztem kinosnak. Olyan volt hogy csak mosolyogtunk a masikra sokszor. Majdnem hazaig kisert (en nem engedtem neki teljesen szemelyes okok miatt). Udvariasan elkoszont 2 puszival. Az hogy nem volt bucsucsok azt nem mondtanam h9gy azert mert nem voltam szimpi neki csak o mar erettebb es sokkal inteligensebb mint a tobbi srac aki elso randi lekapja a csajt.

VISZONT a randi ota fura. Sokkal kevesebbet ir, tobb orankent mikozbe elerheto tobbszor de nem nezi meg amit irtam neki. Tudom hogy dolgozik de eddif is irt onnan (szerencsere olyan helyen dolgozik). Mondja hogy unatkozik a munkahelyen meg nincs kedve hozza meg stb... Viszont nekem meg nem ir. Ugy erzem mikor erdeklodik hogy miujsag csak ugy irna mintha kotelezo lenne. Nincs annyira szerintem tema se es hirtelen nem tudok mit kitalalni.

Elotte nagyon mondogatta hogy nem olyan vagyok mint a mai fiatalok hanem van eletfelfogasom, volt hogy bokolt is. De azota semmi.

Lehet hogy unalmasnak tart es megse vagyok annyira szimpi neki mint elotte irta es nem akar megbantani?

En 18/L o 22/F

2021. aug. 19. 21:35
 1/5 anonim ***** válasza:
69%

Mostanában a messenger akkor is elérhetőnek mutat,ha küldenek neked egy üzit,de az is lehet,hogy nem lépett ki az alkalmazásból és közben nincs is telefon közelben.. Bármi lehetséges,hogy miért nem nézi meg.

Nekem volt ilyen aki sokkal kevesebbet írt randi után. Nem is lett a sráccal semmi.😅

Szerintem nagy az esély rá,hogy nem voltál neki szimpi vagy külsőleg nem olyan voltál élőben mint a képeken. (Persze ez akkor érvényes ha most találkoztatok először).

Ha furcsa akkor kérdezd meg,hogy valami rosszat csináltál-e a randin vagy nem tetszettél neki? Csak mert látod rajta,hogy miután találkoztatok megváltozott a rosszabbik irányba. Ha még nem tud értelmes választ adni akkor meg hagyd inkább. Ne fuss utána, annyit nem ér.

2021. aug. 19. 21:44
 2/5 anonim ***** válasza:
89%

Nem ismerem a srácot, sok lehetőség lehet...

Tényleg csak elfoglalt, nincs kedve annyit dumálni, de majd aztán megkeres, lehet élőben jobban szeret beszélni.

Nem jöttél be neki, de azért próbált udvarias lenni, nem akar megbántani, de az, hogy nem keres magától bizony annak a jele, hogy nem akar nagyon tőled semmit, csak hát ezt így konkrétan megmondani nem egyszerű dolog.

Több vasat tartott a tűzben, más csajjal van lefoglalva, azzal is összejött a randi, téged meg akkor, hogy inkább B tervnek.

Mindenesetre ha bejössz egy srácnak azt általában le se lehet lőni, bár ahogy mondtad ő már dolgozó ember, lehet nem minden gondolata te körülötted jár.

2021. aug. 19. 21:47
 3/5 anonim ***** válasza:
53%

Talan nem volt meg a szikra, vagy picit másra számitott kulsore vagy belsore. Talan valami szemelyes ügye van. Kommunikáció.

Amugy mi nem érett és intelligens egy első randis csókban? Egyetemi tanár és diplomata vagyok, de szerintem alig volt olyan első randim ahol ne lett volna csók.

2021. aug. 19. 23:16
 4/5 A kérdező kommentje:

Hat ha tenyleg nem tetszettem neki akkor nyilvan csak illedelmesen vegigcsinalta a randit es kesz.

Viszont ha meg szimpi voltam neki akkor lehet azert nem akart mert szinte 2 hete ismerjuk egymast es nem szeretett volna letamadni. En ugy erzem hogy ilyen teren komolyabb fajta aztan lehet hogy felre ismertem.

2021. aug. 20. 01:44
 5/5 anonim ***** válasza:

Ne légy türelmetlen, az idő megoldja pro vagy kontra.

Ffi

2021. aug. 20. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!