Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Lehet hogy most...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Lehet hogy most eltoltam, és többet felém se néz? Ma egy srác aki nekem is nagyon tetszik és szimpatikus hosszasan nézett én meg zavarba voltam és nem mertem ránézni, tudom hogy én is szimpatikus vagyok neki

Figyelt kérdés
2018. jún. 24. 15:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet csak a fikat nezte az orrodba
2018. jún. 24. 16:37
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha tényleg tetszel neki, akkor úgyse tud csak úgy pikk-pakk elfelejteni és máshogy nézni rád. Legközelebb légy bátrabb, bár tapasztalatból tudom, nehéz ezt a tanácsit megfogadni.:D
2018. jún. 24. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!