Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenáron találkozni akar velem a srác, de nincs kedvem hozzá. Hogy adjam a tudtára, hogy mégse?
Már az elején mondtam neki, hogy én barátságnál többet nem akarok tőle, (mert egyszerűen nem jön be) és mert levágtam, hogy mi a szándéka és nem akartam hitegetni. Félig meddig meg is értette, de csak ugyanúgy tovább irogatott. Tök jófej amúgy és a napokba úgy voltam vele, hogy na jó, egyszer élünk, úgyis unatkozok, elmegyek és meglátjuk mi lesz, de most megint elment a kedvem és lelkileg se vagyok most a toppon (személyes okok miatt)
Mit csináljak? Hallogassam a találkozót, hátha megjön a kedvem később ismét? Vagy mondjam meg kerek perec, hogy figyi mégse? Szegény már nagyon elhitte, hogy fogunk és most bűntudatom van, hogy mégis csak hitegetem.
9-és válaszadó, nem rád értettem, hanem az ezelőtti válaszadókra. :)
10# úgy kéne
9.: Ha nem önigazolást adsz valakinek a GYK-n az kioktatás. Továbbá alapértelmezett, hogy a válaszoló hülyébb a kérdezőnél elvégre ő válaszol a kérdésre amit a kérdező nem tud megoldani... gondolom érzed a problémát.
Kérdező: A szavaknak jelentése van. Én elhiszem, hogy a te fejedben egyezményes jel az, hogy "max barátok" de vannak emberek [láthatóan a többség] akinél a barát szó tényleg jelent valamit és nem csak arra jó, hogy konfortosan koptathass le pasikat.
Amúgy ez a nem akartál bunkó lenni amellett, hogy üvölt róla, hogy csak konfliktuskerülő duma hordoz magában egy olyan problémát miszerint: attól még nem leszel bunkó, hogy egyenesen megmondod a másiknak mit akarsz vagy éppen nem akarsz, hova tovább pont attól leszel ha a szavak jelentését megerőszakolva hazudozol össze-vissza. Illetve ha már itt tartunk kéretik nem empátiának feltüntetni ezt... azért tényleg van egy határa az önfényezésnek.
Nem kedveled a fiút még az első találkozás után sem (előtte sem, hiszen megerőltetted magad, hogy elmenj vele). Semmi közelebbi viszonyt nem akarsz kialakítani vele. Akkor ne tétovázz és mondd meg neki, hogy nem akarsz vele randevúzni.
Ha megsértődik - tegye. Te is megsértődhetnél, hogy nem ért a szóból, de tovább erősködik, hogy lefeküdj neki. IGEN! Ezt akarja!.
13# jobb dolgod nincs, mint ide írogatni?😂 csak mert még mindig süt rólad az okosgatás. Meg milyen önfényezésről beszélsz? Mondom, már az elején őszinte voltam vele, mondtam, hogy nem lesz semmi. Max csak baratok. Fel is fogta félig meddig, mert másnap nem írt, ugyh a célomat elértem, csak aztán megint reagálgatott erre-arra, én hülye meg, hogy ne legyek bunkó válaszolgattam rá.
A végén már úgy jön ki, hogy én vagyok a világ legszarabb embere.
Mondtam! Ha tancsács helyett csak a kioktatás megy, meg a sértegetés, akkor tovább lehet állni, koszi!
Wow.. vannak bajok.
Nincs jobb dolgom: eeeeeeh... az megvan hogy erre van az oldal? :D Emberek kiírnak kérdéseket és akik hát éppen ráérnek válaszolnak, nem kapunk érte pénzt, nem ismerjük a kérdezőket tehát azért csináljuk mert éppen nem volt jobb dolgunk. [Jó így utólag megpróbálhattam volna elmagyarázni a keresztfiamnak a városhierarchia alapjait... valszeg több megértésre találtam volna pedig csak harmadikos. :D ]
Értsd már meg, hogy a "max barátok" az egy jelentéssel bíró dolog és ez a jelentés nem az, hogy "nem akarok tőled semmit". :D Hanem az, hogy hát nem akarok pasit / veled nem akarok járni de egy skálán ahol a 0 a semmi és a 10-es a járás egy erős 7-es ig eljuthatsz. :D
Vagy más felfogásban a "max barátok" egyezményes jele annak, hogy a fél aki ezt leírja képtelen az alapvető emberi kommunikációra úgyhogy inkább kerüljük messziről.
Amúgy ha nem válaszolni bunkóság akkor az is az ha én nem reagálok minden egyes nonsense megjegyzésedre nem? :D [Nyilván nem, ahogy az se lett volna az ha te nem válaszolsz egy pasinak aki marhára nem érdekel.]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!