Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok lehet párkapcsolat egy 20 éves srác és egy
15,5 éves lány között?
Hát, nem. Még most kezdi a lány a középsulit, te meg már javában dolgozol, egyetemre jársz... Szerintem ez még sok.
17l
2021. aug. 2. 09:48
Nem sok. Működhet. Ez tőletek függ, hogy mennyire passzoltok ígyis-ugyis. Amit az első írt , akkor probléma ha ti ezt nem tudjátok egymás közt lerendezni.
2021. aug. 2. 09:53
Ilyen korban sok ez a különbség.. A lány most kezdi majd magát felfedezni stb. Egy idő után a srác gyereket akar, a lány meg tanulna v dolgozna még stb. Nektek kell lebeszélni. Plusz 15 évesen még gyerek az ember... Más céljai, vágyai vannak. Aztán az is lehet, h felnőttként viselkedik. Csak ti tudjátok, h mi lehet ebből.
2021. aug. 2. 09:57
Lehet.
Ha a lány érettebb a koránál.
Ha a srác kevésbé érett a korához képest,
és türelmes.
2021. aug. 2. 10:23
Sosem értettem,mit akar egy felnőtt férfi egy gyereklanytól. ( azon kívül) Saját korosztályából senkit nem talál ez nekem gyanús.
2021. aug. 2. 10:34
Igencsak álszentek itt az emberek.
Generációk óta a lányok 90%-a idősebb pasival jön össze. És ebben a korban ez a korkülönbség nem sok. Hogy miért? Azért mert általában a 20 éves srácok sem olyan érettek és egy 16 éves lánnyal emiatt lehet egy szinten.
Ha most nem ütköznek problémába a munka miatt, akkor később sem lesz ebből probléma ha együtt maradnak. Illetve ha a srác érettebb, akkor tudja magával "húzni" A lányt is.
Tehát az ilyen kapcsolatok nem ördögtől valóak.
Ha egy vele egyidős sráccal jön össze, és az a srác még rosszabb is, az mennyivel jobb??? Igaz ez egy pl példa volt, de gondolkozzatok már emberek.
2021. aug. 2. 10:46
Lányként én is mindig idősebb srácot keresek, szerintem sem elfogadhatatlan a dolog. Kinek mi jön be, mit szeretne, stb...
2021. aug. 2. 11:10
Nyugodtan lehet. Nem sok a különbség.
2021. aug. 2. 11:19
2021. aug. 2. 16:42
Kéne statisztikát nézni a lepontozókról. Mert szerintem középkorú kövér nők lehetnek, akiknek nem sikerült semmi, és irigykednek, esetleg féltik a gyerekeiket. Ismerek egy csajt aki ugyanúgy félti a kislányát idősebb fiútól, közben egy 20 évvel idősebb csávóval van. Meg kellene szavaztatni egy törvényt, hogy 5 évvel idősebb csávóhoz nem mehet a csaj, szerintem nők tömegesen tüntetnének, hogy ők igenis érettek, megérdemlik a szabad döntést.
2021. aug. 2. 17:23
Kapcsolódó kérdések: