Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok lehet párkapcsolat egy 20 éves srác és egy 15,5 éves lány között?
11
A 17 és a 15 éves között hatalmas különbség van, 2 év sok meg tizenévesen.
És 1, nem mindenki sérült 20+ évesen
2. Szűz lànyt keress a baptistáknál
3. Aki tinderen keresgél,meg is érdemli. ;)
10
32 éves nő vagyok,férjem van,aki jó pasi. Én sem vagyok kövér sem csúnya. A férjem velem egyidős. Egy fiam van,egy éves.
És ne hasonlítsd egy érett pl.30as egy 50 évessel lévő kapcsolatát egy sz.ros 15 éves kislány és egy 20 éves fiú kapcsolatához,akinek szintén fingja nincs még az életről..nem egy szint.
Az életkorral van baj,nem az 5 évvel. Ha a lány 18 a fiú meg 23, máris másabb a helyzet.
16
Nagyszüleink korában 16 évesen ( meg hamarabb) dolgoztak,háztartást vezettek,életre és "asszonynak" voltak nevelve. A mai tizenéveseknek egy szendvics is kihívás, takarítani büdös, 2-3-4 pasiba " szerelmesek" és a legnagyobb bajuk,hogy melyik pitsagatyát vegyék fel.. ( természetesen tisztelet a kivételnek).
Ég és föld a 2 generáció.
15 éves lányom van. Határozottan érettebb a vele egyidős fiúknál. A korosztálya vagy tényleg éretlen kisfiúk vagy menőző f boyok, akik cigiznek, isznak. Ez kiábrándítja. Ennek ellenére a neten se ismerkedik szívesen idősebbekkel, most egy 16 éves srácba szerelmes.
19 évesen nekem is volt 14 éves barátnőm. Fel se merült, hogy gond a korkülönbség. 19 évesen én is inkább gyerek voltam, mint ma.
A másik, hogy egy 15 éves lányt nem ér lekislányozni, mert habár nincs még bizonyos dolgokban tapasztalata, elszántsága, akarata és határozott elképzelései vannak a világról. Tudja mit akar.
Persze apaként rosszul esik, hogy első látásra vagy beszélgetésre képes belezúgni bárkibe aki kedves hozzá, és hogy mohón szexelni akar. Jobb nem tudni ezekről, de ez az élet rendje. Minden infót és támogatást meg kell adni, aztán hadd élvezze az életet.
Azt pedig felhozni, hogy egy 15 éves nem tud felelőségteljes döntéseket hozni, a szerelemmel kapcsolatban egyáltalán nem releváns. 50 évesen is lehet az ember vakon szerelmes, és megbánhatja a döntéseit, amit a szerelem, delíriumos mámorában hozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!