Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok lehet párkapcsol...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok lehet párkapcsolat egy 20 éves srác és egy 15,5 éves lány között?

Figyelt kérdés

2021. aug. 2. 09:39
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
52%
Am meg 21 vagyok, most jöttem össze 17 éves lánnyal. Semmi gond nincs abból sem. 15-el is összejönnék, ha normális csaj. Sok csaj még normális ilyen korban, nem szétdugott sérült tinderes pitsa.
2021. aug. 2. 17:24
 12/22 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem is össze jöhetnek, ha megoldják közösen a problémákat és boldogok együtt!
2021. aug. 2. 18:09
 13/22 anonim ***** válasza:
22%
Nem, mert az még kiskorú!!!
2021. aug. 3. 09:20
 14/22 anonim ***** válasza:
77%

11

A 17 és a 15 éves között hatalmas különbség van, 2 év sok meg tizenévesen.

És 1, nem mindenki sérült 20+ évesen

2. Szűz lànyt keress a baptistáknál

3. Aki tinderen keresgél,meg is érdemli. ;)

2021. aug. 3. 10:38
 15/22 anonim ***** válasza:
85%

10

32 éves nő vagyok,férjem van,aki jó pasi. Én sem vagyok kövér sem csúnya. A férjem velem egyidős. Egy fiam van,egy éves.

És ne hasonlítsd egy érett pl.30as egy 50 évessel lévő kapcsolatát egy sz.ros 15 éves kislány és egy 20 éves fiú kapcsolatához,akinek szintén fingja nincs még az életről..nem egy szint.

Az életkorral van baj,nem az 5 évvel. Ha a lány 18 a fiú meg 23, máris másabb a helyzet.

2021. aug. 3. 10:43
 16/22 eddiboy válasza:
74%
Érdekes a többség hozzáállása. #6-tal értek leginkább egyet. Évszázadokig az idősebb pasi, fiatalabb lány volt a normálisan elfogadott. Mindkét nagyszüleimnél 7-8 év korkülönbség volt a nagypapa javára, és akkoriban nem 30-40, hanem 20-25 év körül házasodtak. Édesanyám egy osztálytársnőjét az érettségi után az osztályfőnöke jegyezte el. Amikor én jártam középiskolába (30 évvel ezelőtt), a legtöbb 16-17 éves lánynak 20 év fölötti pasija volt, és ezt még akkor is mindenki normálisnak tartotta. Az elmúlt években hülyült meg a világ ilyen szempontból.
2021. aug. 4. 08:40
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

16

Nagyszüleink korában 16 évesen ( meg hamarabb) dolgoztak,háztartást vezettek,életre és "asszonynak" voltak nevelve. A mai tizenéveseknek egy szendvics is kihívás, takarítani büdös, 2-3-4 pasiba " szerelmesek" és a legnagyobb bajuk,hogy melyik pitsagatyát vegyék fel.. ( természetesen tisztelet a kivételnek).

Ég és föld a 2 generáció.

2021. aug. 4. 15:42
 18/22 rewqrewqrewq ***** válasza:
69%
Mennyi károgó :::: Drágáim Céline Dion énekesnő 12 éves korában ismerte meg a kb 25 évvel idősebb managerét. 16 évesen kezdték reklámozni, hogy ők egy pár. Celine ezzel az öregúrral élte le a fél életét és meg lehet nézni a youtube-on, hogy milyen temetést rendezett neki. Majd a 15.5 éves kislány eldönti kb minden nap h jó e neki az idősebb férfi vagy nem. Gyereket nem kell fiatalon szülni ész nélkül a semmibe.
2021. aug. 8. 06:40
 19/22 anonim válasza:
91%
Le lehet engem is nyugodtan pontozni, ahogy az előttem szólókat, akik azt írták miért ne lehetne. Saját példámmal élve 1 hét múlva töltöttem a 15-öt, mikor az akkor 20 éves párommal összejöttünk. Most 21 éves vagyok és köszönjük szépen nagyon jól megvagyunk. Egyébként meg a kor csak egy szám. Bizonyos keretek között nem az határoz meg egy párkapcsolatlt. Nyilvánvaló, hogy egy 12 éves lány nem jár egy 20 éves pasival stb...
2021. aug. 9. 10:07
 20/22 anonim ***** válasza:
88%

15 éves lányom van. Határozottan érettebb a vele egyidős fiúknál. A korosztálya vagy tényleg éretlen kisfiúk vagy menőző f boyok, akik cigiznek, isznak. Ez kiábrándítja. Ennek ellenére a neten se ismerkedik szívesen idősebbekkel, most egy 16 éves srácba szerelmes.

19 évesen nekem is volt 14 éves barátnőm. Fel se merült, hogy gond a korkülönbség. 19 évesen én is inkább gyerek voltam, mint ma.

A másik, hogy egy 15 éves lányt nem ér lekislányozni, mert habár nincs még bizonyos dolgokban tapasztalata, elszántsága, akarata és határozott elképzelései vannak a világról. Tudja mit akar.

Persze apaként rosszul esik, hogy első látásra vagy beszélgetésre képes belezúgni bárkibe aki kedves hozzá, és hogy mohón szexelni akar. Jobb nem tudni ezekről, de ez az élet rendje. Minden infót és támogatást meg kell adni, aztán hadd élvezze az életet.

Azt pedig felhozni, hogy egy 15 éves nem tud felelőségteljes döntéseket hozni, a szerelemmel kapcsolatban egyáltalán nem releváns. 50 évesen is lehet az ember vakon szerelmes, és megbánhatja a döntéseit, amit a szerelem, delíriumos mámorában hozott.

2021. aug. 10. 10:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!