Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Az baj, ha az első randi után...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj, ha az első randi után nem érzek semmit a srác iránt?

Figyelt kérdés

Ma voltam egy randin, nem volt rossz. Most írta a srác, hogy szívesen találkozna még. Ő tuti szerelmes, én viszont nem érzek iránta semmit. Ez baj?

Esetleg, ha a második találkozó után sem érzek iránta semmit, akkor lezárjam a kapcsolatot? Vagy menjek vele tovább és hátha beleszeretek egyszer?

2021. márc. 3. 18:16
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
66%

Lányok szerelmi élete 2021-ben :D kötelező szerelembe esni egy randitól?

meg milyen kapcsolatot? nem is voltatok együtt...mindegy te tudod:D

2021. márc. 3. 18:25
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem volt rossz akkor menyjél, ha utánna se akarsz többet akkor legyél vele korrekt és mond meg neki szemtől szembe.

De csak úgy kíváncsiságból, mióta ismeritek egymást, mióta beszélgettek, hány évesek vagytok, neked hogy nézne ki egy "jó" randi?

2021. márc. 3. 18:27
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha a randi előtt még éreztél valamit iránta akkor baj 😀

Mit gondolsz a srácról a randi után? Szimpatikus, rosszul vagy tőle? A válaszodtól függően dönts a második randitól

2021. márc. 3. 18:42
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy baj, az első randi pont azért van, hogy megismerd a másikat, vagy megtetszik, vagy nem. Nyugodtan őszintén mondd meg neki, hogy nem lesz több találkozó.
2021. márc. 3. 18:45
 5/21 A kérdező kommentje:

Én 16 (1 hét múlva leszek 17), ő 19, tudom, hogy ez még nem kapcsolat, 1-es. A kapcsolat szót nem a párkapcsolat értettem...hanem magára a kapcsolatunkra. (ismerkedési, baráti stb, kapcsolat, nem csak 1 fajta kapcsolat létezik tudtommal 😅)

Szimpatikus volt előtte is, most is az. Kb majdnem 1 hónapja beszélgetünk. De nem vagyok benne biztos, hogy eltudnék vele képzelni egy kapcsolatot.

Ha, így belemegyek egy kövi randiba, hogy tisztázzam a saját érzéseim, az baj?

Persze, személyesen megmondanám neki, ha nem szeretném tovább folytatni ezt.

2021. márc. 3. 18:55
 6/21 anonim ***** válasza:
91%

Erre viszont nagyon kíváncsi vagyok hogy vajon mit jelent az hogy szimpatikus a srác csak nem tudsz vele elképzelni egy kapcsolatot?

Mert nekem ez inkább annak a kifogása amikor külsőleg rendben van, a személyisége rendben van csak megijedtél hogy esetleg normális, őszinte, érzékeny, hűséges, odafigyelne rád csak te félsz belevágni mert várod még a szőke herceget

De cáfold meg ha nem így van

#1-es vagyok

2021. márc. 3. 19:05
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, egy percig se aggódj!

Mi a párommal 1 hónap után jutottunk el oda hogy tényleg szerelmesnek éreztük magunkat. 1 randi után szerintem maximum annyit tudsz érezni hogy jó társaság a srác, szeretnél még vele találkozni, esetleg hogy tetszik neked.

2021. márc. 3. 19:35
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Én is amondó vagyok, hogy egyetlen randi még nem igazán ad képet a másikról. Nyugodtan találkozz vele még egyszer, vagy néhányszor (márha nem irtózol tőle teljesen :)), de ha nagyon nem érzel iránta semmit, és a vonzalom sem kezd el pislákolni, ne nagyon húzd el a dolgot, mondd el neki őszintén, hogy ez van. Főleg, ha ő már előrébb jár.

Nem vagy rossz ember attól, ha nem kezdesz el lángolni egyetlen randi után, sőt, inkább ez a normális ;) Ez olyasmi, amit nem lehet erőltetni.

2021. márc. 3. 20:45
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerintem is bőven belefér egy második randi, hogy jobban megismerd és kialakuljon az esetleges vonzalom. Első randin külöben is (tapasztalataim alapján) még idegeskedik/izgul az ember, nem tud ellazulni, sokszor (nem feltétlen direkt) még kissé más képet is mutat önmagáról. Egyáltalán nem baj, ha még nem érzel semmit. Szóval lehet, hogy a második randi után már tisztábban fogsz látni, és igen, ha nem klappolnak a dolgok, akkor azt korrekten megmondod majd neki.
2021. márc. 3. 20:57
 10/21 anonim ***** válasza:
80%

Ne pazarold az idődet, dobó!

Aki igazán tűzbe hoz, azzal érdemes csak, tapasztalat.

Szenvedély nélkül nem érdemes folytatni...

29F

2021. márc. 3. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!