Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Az baj, ha az első randi után...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj, ha az első randi után nem érzek semmit a srác iránt?

Figyelt kérdés

Ma voltam egy randin, nem volt rossz. Most írta a srác, hogy szívesen találkozna még. Ő tuti szerelmes, én viszont nem érzek iránta semmit. Ez baj?

Esetleg, ha a második találkozó után sem érzek iránta semmit, akkor lezárjam a kapcsolatot? Vagy menjek vele tovább és hátha beleszeretek egyszer?

2021. márc. 3. 18:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Ha semmit nem érzel, akkor talán meglehet próbálni megint, hátha kivált belőled valami tetszést/undort. Ha továbbra se tudod, mit szeretnék és bizonytalan maradsz, az is egy jel. Akkor gondolkozz el, mi lenne rosszabb, látni megint vagy nem látni. Amelyiktől jobban tartasz, megmondja, mit kell tenned.

Nekem is volt egy randim 2 hónapja innen valakivel, lett volna 2. randi, de chaten elszúrta nálam az esélyeit így lemondtam, pedig amúgy semleges volt.

2021. márc. 3. 22:09
 12/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Tisztázni fogom az érzéseim, ha nem jutok sehova, akkor elmegyek a kövi randira és ha ott sem hoz lázba, akkor megmondom neki, hogy részemről nem fog működni.

2021. márc. 3. 22:20
 13/21 anonim válasza:
Na mi lett végül?
2021. aug. 14. 00:43
 14/21 A kérdező kommentje:
Bizonyos okokból, nem működött részemről a dolog...meg próbáltam, de inkább, úgy mondanám, hogy kiábránditó volt már az utolsó pár alkalom és a beszélgetések vele messengeren... (csak magáról beszélt, meg a videójátékáról, nem lehetett komolyabb témákról beszélgetni vele, szó szerint csak a játékról..., a 3 randi úgy nézett volna ki, hogy a barátaival (akiket egyáltalán nem ismerek) elakar hívni egy kocsmába beülni, én érdeklődtem iránta, ő viszont nem érdeklődött,..)
2021. aug. 24. 15:41
 15/21 A kérdező kommentje:
Elakart*
2021. aug. 24. 15:42
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, a lehető legjobb döntést hoztad! Ez a srác egy tuskó
2021. aug. 24. 17:05
 17/21 anonim ***** válasza:
34%

Jól tette hogy tuskó volt a srác! Respect neki.

Én normális, empatikus vagyok a nőkkel a neten és mégis lelépnek. Ilyen akarok lenni mint ez a srác.:)))))

29F

2021. aug. 24. 17:56
 18/21 anonim válasza:
89%
Utolsó! nem kapsz pi nát ígyse úgyse, minek az erőlködés hogy megváltozz?😂
2022. jan. 11. 17:25
 19/21 anonim ***** válasza:
Erre ráhibáztál mert november óta van kapcsolatom. Még fiatal vagyok szerencsére, előttem az élet.
2022. jan. 11. 22:28
 20/21 anonim válasza:
Na akkor gratulálok!
2022. jan. 11. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!