Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj, ha az első randi után nem érzek semmit a srác iránt?
Ma voltam egy randin, nem volt rossz. Most írta a srác, hogy szívesen találkozna még. Ő tuti szerelmes, én viszont nem érzek iránta semmit. Ez baj?
Esetleg, ha a második találkozó után sem érzek iránta semmit, akkor lezárjam a kapcsolatot? Vagy menjek vele tovább és hátha beleszeretek egyszer?
Ha semmit nem érzel, akkor talán meglehet próbálni megint, hátha kivált belőled valami tetszést/undort. Ha továbbra se tudod, mit szeretnék és bizonytalan maradsz, az is egy jel. Akkor gondolkozz el, mi lenne rosszabb, látni megint vagy nem látni. Amelyiktől jobban tartasz, megmondja, mit kell tenned.
Nekem is volt egy randim 2 hónapja innen valakivel, lett volna 2. randi, de chaten elszúrta nálam az esélyeit így lemondtam, pedig amúgy semleges volt.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Tisztázni fogom az érzéseim, ha nem jutok sehova, akkor elmegyek a kövi randira és ha ott sem hoz lázba, akkor megmondom neki, hogy részemről nem fog működni.
Jól tette hogy tuskó volt a srác! Respect neki.
Én normális, empatikus vagyok a nőkkel a neten és mégis lelépnek. Ilyen akarok lenni mint ez a srác.:)))))
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!