Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejön ha egy fiú ilyen? (Lent)
Szerintem igen, amúgy pont nem rég gondolkoztam rajta hogy vörös hajú szeplős lányok vannak, de akkor fiúknak is kellene hogy legyen köztük ilyen. Amúgy szerintem a vörös haj és a szeplők is nagyon szexin néznek ki! És jó magas is vagy ahhoz képest én egy törpe vagyok....XD
És én is szemüveges vagyok de én csak kizárólag olvasáshoz használom mert arra is adták. Bár én szemüvegben úgy nézek ki mint egy ovis vagy egy titkárnő...
Na mindegy eltértem a témától. Sok sikert a csajozáshoz!
Mára is jutott egy ilyen kérdés...
Minden egyes ehhez hasonló kérdésnél leírom, hogy ennyiből nem lehet eldönteni. Senki sem leírás alapján ismerkedik, ahogy te sem.
Ne haragudj, en meg nem lattam szep vöröshaju fiut.. Raadasul 190cm vagy, a legtobb lany a valladig sem er fel..
Tudom, nem tehetsz rola, en sem vagyok szep. De a tapasztalatom az hogy a lanyoknak igen kis esellyel tetszenek az olyanok mint te.
"Minden egyes ehhez hasonló kérdésnél leírom, hogy ennyiből nem lehet eldönteni. Senki sem leírás alapján ismerkedik, ahogy te sem."
Mégis, rengeteg kérdésnél, amikor a lányok kiírják, egy csomó fiú már képes eldönteni, hogy bejönne nekik. Ez nem fura egy kicsit neked?
Nekem a vörös haj+ szeplő a gyengém :))
Szerencsére én is ilyen vagyok, csak lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!