Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hív el randizni?
Már fél éve együtt vagyunk de soha nem lep meg én folyton meglepem ezzel azzal, ha vásárolni megyek veszek neki is egy pólót mondjuk vagy egy boxert, egy kis apróságot mindig amit szeret csoki vagy üdítő, főzni is szoktam neki hétvégente mikor itt alszik, én cserébe annyit szeretnek hogy néha hívjon el randizni vagy legalább egy rozsaval vagy az út szélén talált tulipannal köszönje meg. Ez sok? Vagy esetleg egy rendes randi el hívna vacsorázni egy átlagos helyre nem kell fullos étterem, szerintem egy hónapban egyszer ezt mindenki ki bírná…van egy ismerőse aki állandóan meglepi a barátnőjét és ezt a pasim el is meséli nekem.. h ezust karkotot vett neki a srác vagy ruhát fehérneműt stb…most lesz a születésnapom félek akkor sem fogja viszonozni a kedvességem…egy tábla csokit sem vett még nekem sosem.
22/L
Fiúként annyit tudok mondani hogy ha lenne barátnőm természetes lenne hogy meglepem őt néha-néha, ha minden héten valamit veszel neki az lehet idegesítő egy idő után, de legalább havi 1x ha szeret, sokat gondol rád biztosan venné a fáradságot.
Nem azt mondom hogy nem szeret mert ő lehet hogy egyszerűen csak ilyen fajta, szerintem inkább említsd meg neki aztán beszéljétek meg.
Esetleg közös élményekre finoman nem tudsz neki utalni? Például láttál egy hirdetést szabadulószobáról, különleges múzeumról (pl. Csodák Palotája), bowlingról, Dumaszínházról, bármiről, mondd neki, hogy szívesen elmennél vele, mikor lenne kedve hozzá?
Az élmény igazi jó kis randi lesz, összeköt titeket. Mégiscsak jobb, mint virágra, csokira célzást tenni, ha aggódsz, hogy azt félreértené az anyagiak miatt. Az élmény neki is szuper emlék lesz.
Az ő szemében bizonyíték az ezt-azt ajándékozásod, hogy fontos neked.
Ha tehetné, de nem teszi, bizonyítja, te nem vagy annyira fontos őneki.
.
Fuss a férfi után, semmibe fog venni, ám ha kellő távolságot tartasz, mindent elkövet, hogy megszerezzen.
Ha nem az anyja vagy akkor gyorsan változtass
Képzeld el magatokat 30 év múlva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!