Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha nagyon félek meghívni egy lányt randizni hívni?
Mitől félsz? Ha nemet mond, akkor ugyanúgy nem megy randira veled, mintha el sem hívtad volna. Vagyis nem kerülsz rosszabb helyzetbe a mostaninál.
De ha igent mond - akkor nyertél, nem? :-)
Felhívtam, azt mondja nem tudja, a múltkor is hívtam ugyanazt mondta.
Azt mondta hogy még hívjam azelőtt hogy joe neki.
Mondtam hogy szombaton del után 6 kor találkozzunk.
Találj ki valami olyan programot, ami biztosan érdekli őt, és arra hívd el. Ha van mit várnia, ha örül annak, hogy valami olyan lesz, amit ő is szeretne, akkor örömmel el fog menni veled.
A lényeg, hogy mindig legyen valami kellemes emléke veled kapcsolatban, ésd mindig legyen valami, amit vár, amire gondoljat, hogy milyen jó lesz.
Hát, ez nem egyszerű feladat... De sok sikert hozzá!
Egy dolog pozitívnak hangzik. Azt szeretné, hogy hívd fel még egyszer. Ha nem akarna veled elmenni, már akkor lemondta volna, mikor először hívtad.
Kétszer elhívni egy lányt még tök oké, de ha kétszer lemondja, akkor hagyd a fenébe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!