Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak ha nagyon félek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha nagyon félek meghívni egy lányt randizni hívni?

Figyelt kérdés
2021. júl. 19. 12:56
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne félj, próbáld meg! Ő sem különb, mint te vagy!
2021. júl. 19. 13:05
 2/9 Shai-Hulud ***** válasza:
100%

Mitől félsz? Ha nemet mond, akkor ugyanúgy nem megy randira veled, mintha el sem hívtad volna. Vagyis nem kerülsz rosszabb helyzetbe a mostaninál.

De ha igent mond - akkor nyertél, nem? :-)

2021. júl. 19. 13:22
 3/9 anonim ***** válasza:
52%
Ha igent mond, akkor azt írod majd ki, hogy nem mersz elmenni a randira?...
2021. júl. 19. 13:39
 4/9 A kérdező kommentje:

Felhívtam, azt mondja nem tudja, a múltkor is hívtam ugyanazt mondta.

Azt mondta hogy még hívjam azelőtt hogy joe neki.

Mondtam hogy szombaton del után 6 kor találkozzunk.

2021. júl. 19. 13:54
 5/9 Shai-Hulud ***** válasza:
100%

Találj ki valami olyan programot, ami biztosan érdekli őt, és arra hívd el. Ha van mit várnia, ha örül annak, hogy valami olyan lesz, amit ő is szeretne, akkor örömmel el fog menni veled.

A lényeg, hogy mindig legyen valami kellemes emléke veled kapcsolatban, ésd mindig legyen valami, amit vár, amire gondoljat, hogy milyen jó lesz.

Hát, ez nem egyszerű feladat... De sok sikert hozzá!

2021. júl. 19. 14:00
 6/9 anonim válasza:
93%
Szard le csak szórakozik veled...
2021. júl. 19. 14:08
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Bizonyára indok nélkül halogatja a találkozást. Keress más lányt.
2021. júl. 19. 16:55
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Tartsd meg de sokat ne várj. Én is hónapokig fűztem egy csajt aki mindig kioffolt(bár szerintem nem hazudott de azért megfordult a fejemben). Aztán nem olyan rég csak találkoztunk, sőt ő kérdezett meg engem. A nők ilyenek🙃
2021. júl. 19. 19:48
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Egy dolog pozitívnak hangzik. Azt szeretné, hogy hívd fel még egyszer. Ha nem akarna veled elmenni, már akkor lemondta volna, mikor először hívtad.

Kétszer elhívni egy lányt még tök oké, de ha kétszer lemondja, akkor hagyd a fenébe.

2021. júl. 22. 09:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!