Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » 18-20 éves lányok! Kopasz,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18-20 éves lányok! Kopasz, borostás fiúval randiznátok?

Figyelt kérdés
2021. júl. 19. 23:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem vagy az esetem,egyébként meg a személyiségedről is tudni kéne valamit.
2021. júl. 20. 07:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! Te randiznál olyan lánnyal, akiről annyit tudsz, hogy fekete haja van? Nem valószínű, pedig te is kb. ennyi infót adtál magadról.

Ha ismerkedés a célod, adj meg több adatot magadról. Abban az esetben viszont ne várj sok jó választ, ha cél nélkül, csak úgy írtad ezt ki.

2021. júl. 20. 08:52
 3/5 almafal444 válasza:
95%
Simán ha ,a többi tulajdonságai megfelelnek az igényeimnek .17L
2021. júl. 20. 19:30
 4/5 anonim ***** válasza:
93%
Nekem nagyon bejön, pláne ha a fejed teljesen simára borotvált. De nyilván a külső nem minden. 19/L
2021. júl. 21. 16:41
 5/5 anonim ***** válasza:

#2-vel értek egyet.

Amúgy ha csak ezek alapján az infók alapján kellene döntenem amiket megadtál, szerintem nem, mert én szeretek beletúrni egy fiú hajába.

De amúgy ha többet tudnék rólad vagy ismernélek pl.: hobbi, személyiség....stb lehet teljesen oda lennék érted.

2021. júl. 24. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!