Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Járnátok egy ilyen sráccal?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok egy ilyen sráccal?

Figyelt kérdés

Beszélgettünk, mondhatni alakult köztünk valami, majd hirtelen egyik nap az exe ráírt, hogy szeretné őt visszakapni. Mondta nekem, hogy bocs, de őt választja. Majd aztán az véget ért. Beszélgettünk egy darabig majd egyszer egy fiú barátommal csókolóztam, de ezzel az első sráccal még nem voltam együtt, de teljesen kiakadt, hogy hogy képzelem, hogy én csókolózom mással. Majd elkezdtünk járni és egyszer nem nagyon választoltam neki egy fél napig, mert el voltam foglalva (a testvéremmel találkoztam), amiről szóltam is neki előre, de nagyon kiakadt rajta. Kb. másfél hete járok vele.

Nektek mi a véleményetek?

Előre is köszi.

2021. aug. 4. 23:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
84%
Mi lenne? Még dedósok vagytok.
2021. aug. 4. 23:33
 2/13 anonim ***** válasza:
96%
De amúgy a franc járna ilyen emberrel.
2021. aug. 4. 23:34
 3/13 A kérdező kommentje:
ezen az oldalon minden válaszolónak szánalmas az élete, hogy csak beszólogatni tud értelmes válaszolás helyett?
2021. aug. 4. 23:35
 4/13 A kérdező kommentje:
köszi a második választ lol
2021. aug. 4. 23:35
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyet hagyd ott. Szerinted tényleg szeretni fog valaha, ha csak 2. voltál?
2021. aug. 4. 23:42
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Amikor visszament a barátnőjéhez, akkor már nem formálhatott jogot arra, hogy elvárja, te ne keress másik kapcsolatot.

Tehát nem volt jogos a szemrehányása.

En nem járnék vele.

Barátkoztatok, de ő az exét választotta. Ismét szakítottak.

Erre ő visszatért hozzád : “ha ló nincs, szamár is jó” alapon.

Ráadásul elvárta volna, hogy te rá várj. Ha megint ráír az exe, vagy jön más, akkor ismét lelép.

Talonban tart téged, hogy ne legyen “üresjáratban”.

Ráadásul raplizik, követelőzik.

Legyen az embernek önbecsülése.

Én nem járnék vele.

2021. aug. 4. 23:44
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Manipulatív, írányítás mániás az ilyen személy. Nálam eleve onnantól, hogy visszamegy az exéhez miután beszélgettünk érdektelenné válik. Volt egy esélye, nem élt vele, akkor köszönöm, nem várok rá egész életemen át. Eléggé toxikus ez a kapcsolat, amibe belementél:(
2021. aug. 5. 01:23
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
*irányítás
2021. aug. 5. 01:24
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem járnék ilyen sráccal 🤷‍♂️
2021. aug. 5. 07:13
 10/13 anonim ***** válasza:
Hagyd a fenébe! Menjen az x-edik exéhez!
2021. aug. 5. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!