Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok egy ilyen sráccal?
Beszélgettünk, mondhatni alakult köztünk valami, majd hirtelen egyik nap az exe ráírt, hogy szeretné őt visszakapni. Mondta nekem, hogy bocs, de őt választja. Majd aztán az véget ért. Beszélgettünk egy darabig majd egyszer egy fiú barátommal csókolóztam, de ezzel az első sráccal még nem voltam együtt, de teljesen kiakadt, hogy hogy képzelem, hogy én csókolózom mással. Majd elkezdtünk járni és egyszer nem nagyon választoltam neki egy fél napig, mert el voltam foglalva (a testvéremmel találkoztam), amiről szóltam is neki előre, de nagyon kiakadt rajta. Kb. másfél hete járok vele.
Nektek mi a véleményetek?
Előre is köszi.
Amikor visszament a barátnőjéhez, akkor már nem formálhatott jogot arra, hogy elvárja, te ne keress másik kapcsolatot.
Tehát nem volt jogos a szemrehányása.
En nem járnék vele.
Barátkoztatok, de ő az exét választotta. Ismét szakítottak.
Erre ő visszatért hozzád : “ha ló nincs, szamár is jó” alapon.
Ráadásul elvárta volna, hogy te rá várj. Ha megint ráír az exe, vagy jön más, akkor ismét lelép.
Talonban tart téged, hogy ne legyen “üresjáratban”.
Ráadásul raplizik, követelőzik.
Legyen az embernek önbecsülése.
Én nem járnék vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!