Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/7 anonim válasza:
Szerintem azt, hogy ki kivel járna nem feltétlenül az határozza meg, hogy ki milyen származású. Mellesleg a kiszemeltem is roma, ebből kifolyólag szerintem az én válaszomat tudod. :)
2/7 Dwikee01 válasza:
Srac vagyok szerintem ha tényleg normális vagy nem mint a többi aki a normálisak az minősíti lefelé akkor biztos van esélyed az összes csajnal
3/7 anonim válasza:
Szegyen lenne..
Lehet jonni hogy fajgyulolo stb, de szerintem nem illik ossze a ket tipus.
Az a lany aki osszejon egy romaval, hat a szememben megszunik letezni.
Nem az a fontos szempont hogy hat vannak rendes romak, persze hogy vannak, hanem hogy tarsadalmilag nem illenek ossze. Ez ilyen burkolt kasztrendszer szeruseg.
4/7 anonim válasza:
Szerintem ez leginkább az adott személytől függ. Mondjuk ha általánosságban beszélünk, akkor a válaszom inkáb nem.
6/7 anonim válasza:
Természetesen igen. Szerintem nem ez alapján kell megítélni valakit, magyarok között is vannak olyanok bőven, mint amilyennek a romák vannak megitelve.
7/7 anonim válasza:
Én igen.
Ritkán, de előfordul, hogy látok 1-2 roma srácot akik iránt érzek valami bizalomfélét. Így miért is ne?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!