Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Konzervativkent hogy tudok ismerkedni?
Figyelt kérdés
Fpuuu egyszeruen nem tudom hogy tudnam ezt levetkozni de a csajoknal nem tudom elfogadni ha kioltozik sminkeli magat,teszi a fejet csucsorit,pozolgat stb...
Igy az ismerkedes szerintem lehetetlen mert amit latok a neten utcan csak ez... maradjak egyedul?azt legyenek alkalmi csajok azt ennyi?
2021. júl. 22. 19:30
1/4 anonim válasza:
Az a baj, hogy én tipikusan az a visszahuzódó, sportoló, nem sminkelő,, fiús lány" vagyok. Én is kicsit kétségbe vagyok esve, mert nem tudom hol ismerkedjek. Van zárt baráti társaságom, nem járok mas bulikba. Netre meg nem rakok ki képet, ismeretleneknek nem ia írok vissza. Talán a sulit, esteleg utcát, ilyen beulos, iszogatos helyeket mondanám.
2/4 anonim válasza:
*az utcáról írtál te is, de szerintem nem csak olyan lányokat lehet látni, de az igaz, hogy a nagyrésze olyan csajszi
3/4 anonim válasza:
Hasonló fiú vagyok. Azt tanácsolom, hogy olyan helyen keresgélj, ahol hasonló érdeklődésű lányok vannak. Én például edzésen ismerkedtem meg a barátnőmmel, 3 éve tart és hasonló lány mint az első válaszoló.
Ne legyetek kétségbe esve😉
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!