Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első találkozás. Hogyan merjek odamenni hozzá?
Pár nap múlva találkozom egy sráccal akivel eddig még csak a neten beszéltem. Lejön hozzám Pestről, 2 órányi utat megtesz csak azért, hogy találkozzunk. Viszont én nem merek majd odamenni hozzá. Autóval jön, a rendszámát meg az autó típusát már tudom, de félek, hogy amint messzebbről meglátom bepánikolok és nem merek majd odamenni meg megszólítani. Azt se tudom mit mondok majd ha odamegyek. Tiszta ideg leszek, meg nagyon túl aggódom tudom.
Szerintetek hogy küzdjem le a félelmemet, hogy simán odamenjek majd hozzá és megszólítsam. Ja és mit mondjak először?
Tudom,hogy bár nem ez a kérdés de nyugtass meg,hogy láttad legalább a fényképét a srácnak és nem csak a kocsiját tudod beazonosítani..
Hány éves vagy,hogy tiniként ezt bevállalod?
Egyébként ha "ismered" és megbízol benne akkor nyugodtan menj oda hozzá de szerintem vigyázz magadra.
Csak ne szálj be az autóba.
De egyébként ne parázz rá. Nem lesz semmi baj.
Ne valahol a járda szélén vagy parkolóban találkozzatok, hanem Mekiben, fagyizóban, bárhol, ahol emberek vannak. Ne ülj be, hogy majd elvisz jobb helyre. Tarts ki a magad nézete mellett.
Vagy tudod mit? Már mások megírták előttem: ennek a leendő kapcsolatnak ilyen távolságra semmi értelme nincs. Mondd vissza.
Ffi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!