Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális? Randizzak vele?
Ilyen szövegeket, meg randira hívást középben mi ivós v felelsz v mersz játékok keretein belül írtunk random embereknek, vagy ha nagyon megakartuk szívatni a másikat, akkor a kiszemeltjének xd
Fb-n mondjuk sosem kezdeményeztem randit, de társkereső appokon simán benyomtam ehhez hasonló szövegeket, vki vette a humort vki meg végig volt sértve... :D szval elképzelhető, hogy csak poénból írta, és várja, hogy vedd a lapot és Te is írj hasonlót.
A nézetem már előttem leírta a 3.és a 4. válaszoló. Én elmennék a randira aztán eldől, hogy lesz-e valami a kapcsolatból. Az is könnyen lehet, hogy ki akarja próbálni, mennyire vagy papucs és ha ezt látja benned, akkor eldob.
Én az első találkozón elmondanám neki, hoyg szerepcserére ne számítson, mert ezt abszolút nem vállalod, mert neked a két fél egyenlősége az ideálod.
Ha nem jönne el a randira, vedd úgy, hogy szóra sem érdemesa lány és örülj, hogy el sem jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!