Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Egy normális lány sem jön...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy normális lány sem jön össze cigis fiúval?

Figyelt kérdés

19 vagyok és már évek óta dohányzom, kb naponta 15-20 szálat.

Más káros szenvedélyem nincs. Előbb utóbb tervezem abbahagyni.

2021. ápr. 18. 12:19
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
"Normális" Kinek mi a normális? Olyan lány aki nem szereti a cigit, az valószínű hogy nem, de nem kizárt. Értelemszerűen aki dohányzik, annak nem gond.
2021. ápr. 18. 12:25
 2/10 anonim ***** válasza:
55%
Teljesen lényegtelen, hogy cigizel, szerintem. Ugyan nálunk fordított a helyzet, tehát a barátnőm cigizik, de engem egyáltalán nem érdekel annak ellenére, hogy undorodom a cigi füsttől, amit ő is tud.
2021. ápr. 18. 12:33
 3/10 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem lényegtelen, hogy cigizel-e vagy sem
2021. ápr. 18. 12:50
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát egy nemdohányzó szempontjából kb. az van, hogy ki akar kinyalni egy hamutálat...????
2021. ápr. 18. 13:02
 5/10 anonim válasza:
17%
Nekem dohányzik a barátom, én nem. Ez a hamutálas dolog hülyeség, a dohányosok is mosnak fogat. Szerintem ha valaki belédszeret nem ez fogja visszatartani. Persze nem épp egészséges, jó ha megpróbálsz leszokni.
2021. ápr. 18. 13:28
 6/10 anonim ***** válasza:
87%
5: ne mondd nekem, hogy egy fogmosás után nem jön át a bagószag meg íz....
2021. ápr. 18. 13:35
 7/10 anonim ***** válasza:
92%
a dohányosok és a kv-zok spermája sokkal keserűbb... szóval a cigi nem csak büdösít és a fogat sárgítja
2021. ápr. 18. 13:37
 8/10 anonim válasza:
32%

6-os! Lehet hogy átjön, de nem jobban mint bármelyik kajáé... Most én nem tudom szerintem ennyire nem drasztikus a dolog. A sörszag/söríz sokkal durvábban átjön, és az mondjuk jobban is zavar.

De ti amúgy voltatok már dohányossal? Nekem a mostani párom és az exem is dohányzott, de attól még nem olyan a szaguk mint egy égő cigi.

Továbbra is azt mondom, hogy lehet hogy ez valakinél kizáró ok, és tényleg nem egészséges, de kétlem hogy ez lenne az egyetlen dolog amiért valaki nem talál párt.

2021. ápr. 18. 17:13
 9/10 anonim ***** válasza:
Lényegtelen dolog alapvetően. Ha közben sikeres vagy, és vonzó
2021. ápr. 20. 11:41
 10/10 anonim ***** válasza:
Naponta 15-20 szál? Az sok. Persze a te egészséget és pénzed, de nem szívesen élnék egy olyan mellett, aki folyamatosan füstől.
2021. ápr. 25. 16:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!