Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az, ha azt írja egy lány, hogy ,,you're so generic"?
Beszélgettem egy csajjal és ezt az üzenetet kaptam tőle.(magyar amúgy)
Ez most pontosan nem értem, azt akarja mondani, hogy 'általános'(átlagos) vagyok vagy 'gerjesztő'?
fun fact: egyszer szinte követeli a figyelmem, 100 szivet kapok tőle, ha megyekünk barátokkal együtt akkor 'mindig rajtam lóg', de írok/mondok neki annyit, hogy drágám pl és már teljesen kiakad.
Volt már pár barátnőm, de ezen a csajon nem lehet kiigazodni!
Nem vagy semmiben figyelemfelkeltő,kb erre gondolhatott.
Engedd el!
Átlagost ért ezalatt, olyan semmilyen. Ő meg a szokásos figyelemhiányos, nagyképű ribizlinek hangzik, aki a semmiért van nagyra magával, úgyhogy nem kell elkenődnöd.
"egyszer szinte követeli a figyelmem, 100 szivet kapok tőle, ha megyekünk barátokkal együtt akkor 'mindig rajtam lóg', de írok/mondok neki annyit, hogy drágám pl és már teljesen kiakad"
Nagyon nagy eséllyel nem 100-as, mert azt élvezi hogy semmibe veszed, ignorálod, ha pedig szeretetet mutatsz felé, unalmas leszel és taszítod. Ebből sosem lesz szeretetre, szerelemre épülő kapcsolat, mert ő úgy van bekötve hogy ez nem vonzza, ami egyenes út a toxikus környezetbe.
Hogy tanulsz is valamit: [link]
:D
Teljesen mindegy, hogy mit jelent (átlagos vagy), mert könnyen lehet, hogy a csaj sem tudja, mit jelent.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!