Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
173 cm kizáró ok nálatok lányok?
Figyelt kérdés
2021. júl. 14. 16:04
3/20 A kérdező kommentje:
Mert eleg alacsony vagyok es lanyok a magas fiukat szeretik..
2021. júl. 14. 16:47
4/20 anonim válasza:
A 173 cm szerintem nem számít alacsonynak.
5/20 anonim válasza:
182 az átlagmagasság 😉
Igen, jobban vonzódunk a magas pasikhoz. De ha valaki meglát és belédszeret, nem a mérőszalagot fogja nézegetni.
Én 175 vagyok (nő), az exem 174 volt, mégis imádtam, nem zavart az az 1 centi 😃
6/20 anonim válasza:
ASZONDJA ALACSONY VAGYOK
165 vagyok, erezd magad magasnak, nem vagy pici.
7/20 anonim válasza:
Igen, a 173 centi kizáró ok. Ha 172 vagy 174 lennél, megőrülnének érted a lányok. De így... Sajnos egész életedben egyedül leszel. Nemár kérdező, hogy lehetsz ennyire buta?! Nem a méret a lényeg. Nem vagy alacsony, nálad alacsonyabbak is találnak párt. A te hibád, ha képtelen vagy elfogadni magad. Van lábad, kezed, nem vagy torzszülött, adj hálát ezekért. Mert ezek sokkal fontosabbak, mint az, hogy milyen magas vagy. Üdv, 152cm/N
8/20 anonim válasza:
173 cm az hol alacsony? Nem S magasság a lényeg
9/20 anonim válasza:
hat kerek centivel alacsonyabb vagyok nálad, tehát nem az. Vannak akiknek magas pasi kell, vannak akinek az számít, hogy ne legyél náluk alacsonyabb(mint én), vannak akiket nem érdekel és vannak akik full más alapján döntenek
10/20 anonim válasza:
Nem alacsony a 173 cm. Sőt,ha még abban az életkorban is vagy,még nőhetsz is.
De amúgy sem vagy alacsony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!