Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tizenéves lányok! Nálatok ha párkapcsolatról van szó, kizáró ok az egy srácnál, hogy albínó?
Talán picit sovány vagy a magasságodhoz.
A haj nem zavar, akár jól is nézhet ki.
A szem tud egy picit ijesztő lenni, de ha minden másban szimpatikus vagy, nem kizáró ok. :)
16/L
Attól függ. Nekem mondjuk teljesen mindegy egy srácnak a külseje, engem az érdekel, hogy viszonozza-e. Meg még attól is, hogy egy bizonyos lánynak milyen a stílusa. Mármint, hogy neki milyen fiúk jönnek be. Remélem érted. :)
De figyelj,bennem megbízhatsz! Ha van még ezzel kapcsolatban kérdésed, akkor nyugodtan írj privátban. :)
Egyel tobbet :'D .
Amugy ha zavar akkor vannak színes kontaklencsek es a hajadat is be tudod festeni.
De csak ha zavar teged, ha nem ne erdekeljenek masok, 100% hogy talalsz valakit aki igy szeret ;)
Egyet értek a kilencessel.
Én imádom ha egy srácc külsőre nem az átlag de lényeges hogy e mellett milyen a személyiséged.
Ha az helyén van akkor a külsőd csak egy plusz még erre...☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!