Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikortol beszelhetunk komoly parkapcsolatrol?
Szerintem ez nem a kortól függ, hanem a két fél intelligenciaszintjétől. Egy komoly kapcsolatnál az azonos világnézet, hasonló jövőkép a minimum, másképp nem igen beszélhetünk közös jövőről. :D Az "ellentétek vonzzák egymást" biztos érdekesen és izgalmasan hangzik, de hosszú távon nem működik. Egy komoly kapcsolatban nincs hetente szakítás, és nem elég ha csak nyáladzásból áll, hétköznapi dolgokat is kell csinálni, a nézeteltéréseket meg kell beszélni, nem űrlényként nézni a másikra és a haverokat, barátnőket kérdezgetni, akik aztán egy csomó butaságot mondanak, mert nem tudnak helyettetek gondolkodni. Meg még sok más dolog is jelen van egy komoly kapcsolatban.
18/l
nem lehet ezt meghatarozni. komoly a kapcsolat szerintem, ha tudjatok, hogy mit akartok egymastol, es ez tisztazva is van. olyan esetekre ertem, amikor nem szex celjabol jartok csak ossze.
nem igazan lehet ezt definialni. a tinik meg automatikusan a felnottek kapcsolatait probaljak leutanozni, epp ezert gondoljak komolynak.
áá en nem sietem el :D mert en nem akarok meg kapcsolatot mert azt mondjak h a tini kapcsolatok nem tartanak sokaig. akkor meg minek? ha tudjuk ugyis vege egy kis ido utan :D
koszi a valaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!