Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Van 18 év alattiaknak társkereső?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van 18 év alattiaknak társkereső?

Figyelt kérdés
Tehát hogy létezik ilyen oldal ahol pl 16 évesen be lehet regisztrálni?
2021. júl. 11. 19:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Van persze ha van Snapchat fiókod, hajrá ott a Hoop

Van aki csak streak meg haver gyűjtésre használja, de ne hidd azt hogy nem találsz ott párt magadnak.

Én mondjuk ott ismerkedtem meg egy lánnyal akivel pont alakulóban van egy párkapcsolat! :D

Sok sikert hozzá!

(Ha nem tudod hogy kell regisztrálni használni szívesen segítek csak szólj)

2021. júl. 11. 19:55
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

1-es válaszoló

Ismerem az oldalt lassan mint a tenyeremet lassan több mint 5 éve vagyok fent eme csodás oldalon

Egy szóval hogy lehet ezen ismerkedni:

Nem!

Persze van rá lehetőség de inkább hagyjuk.

2021. júl. 11. 19:57
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A tinder kamuprofil :D

Nem szeretnék senkit sem biztatni erre természetesen, de ezeregy társad lébecol ott és már senki sem lepődik meg, hogy azt írja a tinder hogy 18, a bioban meg ott van hogy 16 :D

Vannak anonim chatoldalak, levelező applikációk, ahol magyarokkal is összefuthat az ember (bár az anonim chatoldal egy más kategória...).

2021. júl. 11. 20:17
 4/4 anonim ***** válasza:
49%

Csinálok haha:D

ha kajak kene, dm me:D

2021. júl. 11. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!