Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Badoo-ról vélemények 2021-ben?21/L
voltam ott regisztrálva, de nem volt nagy durranás
F
Azért a tindernél meg társainál jobb, nekem sok kapcsolatom volt onnan 1-1.5 évesek is. Mivel " sok" kapcsolatom volt így rájöhetsz h nem vmi elköteleződő típusok vannak.
Próbát megér,de sokan csak szexelni akarnak meg ovis módba " küldj képet a puncidról"
Nekem nincs jo velemenyem rola.
2 nap alatt 6bol csak 1 szimpatikus volt aki beszivezte. Matchem sem igazan van.
Akiket besziveztem, azok meg se nezik a profilomat, vagy nem kuld ertesitest rola.
Nekem az nem tetszik, h sok helyen azt írják h instan elérhető, agyon van filterezve a szelfi fotok, stb.
Lehúzós/átverős oldal.
Nem látod a felhasználók regisztrációs időpontját és az utolsó belépésének idejét, csak néhány esetben. Ennél fogva zsákbamacska, hogy van-e értelme üzengetni. 99%-ban rád se néznek, akiknek írsz!
Kifizettem a 2 hetes csomagot (2.000) és levette a kártyámról a teljes tagsági díjat (33.000) amiért cserébe nem tudsz üzenetet írni senkinek, csak ha további tízezreket eltapsolsz.
Őszintén csodálom, hogy ez az oldal bárkinél hogyan tudott sikert hozni! Talán a 20 éves korosztálynál, de a 30-asoknál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!