Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek ha nem tudok e...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nem tudok e miatt ismerkedni?

Figyelt kérdés
Van egy eléggé könnyűvérű barátnőm akiért oda vannak a srácok.Vele szoktam eljárni diszkóba,bulizni stb,mert a baráti társaságunkból csak ketten szoktunk járkálni ilyen helyekre.Akárhányszor elmegyünk valahova minden fiu úgymond ,,rá megy”,engem észre se vesznek mellette,és így nem nagyon megy az ismerkedés.A barátaim azt mondták,hogy pedig sokkal csinosabb,szebb vagyok nála csak annyi,hogy róla mindenki tudja,hogy könnyen adja magát.Eléggé magabiztos,lassan mondhatnám úgy,hogy elvan szállva magától ( ezt azért mondom mert volt rá példa,hogy beszélgettem egy fiúval és ez a bizonyos barátnőm félrehívott és azt mondta,hogy az a fiu csak azért beszélget velem,hogy őt féltékennyé tegye stb)A magabiztosságáért is szeretik ennyire a fiuk.Mit csináljak?Imádok bulizni és ismerkedni, de mással nem nagyon van kivel menjek,magamban meg nem szeretnék.Hogy hívjam fel magamra a figyelmet?Öltözékkel már próbáltam,alapból jobban öltözködök mint ő(ez most csúnyán hangzott de igen),nekem is van önbizalmam de neki látszik a járásán is ,a beszédjén stb.Hogy ismerkedjek,hogy hívjam fel magamra a figyelmet mellette?
2021. júl. 3. 21:24
 1/5 anonim ***** válasza:
84%

Azért mennek rá valójában, mert jól néz ki, te pedig nem tetszel nekik. Ez nem azt jelenti hogy neked nem lehet párod, de ha rád senki nem nyomul soha, mikor egy buliban lényegében MINDEN csajra szoktak, akkor messze nem vagy olyan magas szinten külsőre, mint amilyennek te gondolod.

Ezekben a bulikban az egyedül lófráló csaj vonzaná a legnagyobb figyelmet, hisz ha 200-an lennének a barátnődön, legrosszabb esetben is legalább 10 mindig lenne, aki rád pörögne, mert abban reménykedik hogyha a sokkal jobban kinézőnél és annál, akin csüngenek a palik, kevés az esélye, akkor majd nálad lesz.

Szóval vélhetően átlag, vagy még inkább átlag alatti vagy külsőre, amivel továbbra sincs baj, csak valószínűleg teljesen el vagy tájolva a szintedet illetően. Ebben a pár sorban is leszólod a barátnődet, sokkal szebbnek tartod magad nála, pedig a valóság is teljesen mást mutat.

Kezdésnek tehát az arcból lehet érdemes lenne visszavenni egy jó adagot és mivel azt írtad nem vagy annyira "könnyen kapható", megpróbálni bulikon kívül is ismerkedni, nyitni mások felé. Eljárni programokra és eseményekre más barátnőkkel is, beszélgetést kezdeményezni, odamenni másokhoz.

Lehet az elvárásaid is az eget verik, ami miatt a szinteden lévőket elhajtod, azt hiszed olyanok járnak neked mint a barátnődnek. Ezen is kicsit rágódhatnál és reálisabb srácokat tűzhetnél ki magad elé, hisz azért nem mennek oda hozzád mert nem akarnak, helyette a barátnőddel szeretnének lenni.

2021. júl. 3. 21:44
 2/5 anonim ***** válasza:
74%
Szia! Először is ne bátortalanítson el az, hogy a barátnőd ezeket mondja neked. Maradj magabiztos, illetve az is fontos, hogy az se zavarjon téged, hogy rá "ugranak" a fiúk rád meg nem. Szerintem az nagyon fontos, hogyha komoly kapcsolatot keresel, akkor megtartod a nőiességedet (nem adod könnyen magad). Szerintem nem a buli a megfelelő helyszín az ilyen kapcsolatok hajszolásához, de ha mégis ez mellett tartasz ki, próbáld meg a többi barátnődet rávenni (ha nem sikerül marad az eddigi felállás), hogy menjenek el veled bulikba és csak azokat kérd meg akik tényleg támogatnak ebben. A figyelmet véleményem szerint úgy tudod felhívni valakire, hogy szemezel fiúkkal, ha netán van ott más ismerős, akkor általa beszivárogsz a baráti körébe és ott próbálsz meg ismerkedni, vagy akár teljesen ismeretlenekkel is megpróbálhatod. Utolsó tanács, ami lehet közhelyesnek hangzik, de szerintem a legfontosabb ha úgy érzed, hogy külsőleg jobban nézel ki és belsőleg is értéket képviselsz akkor nincs okod aggódni és ne stresszelj rá erre, mert az meglátszik. Hidd el ha jó tulajdonságaid vannak, akkor egy ugyanolyan jóképű és intelligens fiú is fel fog rád figyelni. Sok sikert kívánok, biztos sikerrel fogsz járni, csak néha merj kockáztatni és élvezd az életet.
2021. júl. 3. 21:58
 3/5 A kérdező kommentje:
Első válaszoló: Nem azt mondtam ,hogy rám soha senki nem szokott,1-2 akad minden bulikor
2021. júl. 3. 22:01
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

"1-2 akad minden bulikor"

Akkor most versenyezni szeretnél a barátnőddel? Szerintem egyáltalán nem rossz az ha alkalmanként néhányan odamennek hozzád. Döntsd el mit szeretnél. Ismerkedni, vagy beelőzni a barátnődet. Ha ismerkedni, akkor jó helyzetben vagy, mert ezek szerint van aki érdeklődik irántad. Ha versenyezni, akkor valamit valamiért. Könnyűvérűvel csak könnyűvérű tudja felvenni a kesztyűt.

2021. júl. 4. 00:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ne bulikban ismerkedj, ha komoly kapcsolatokban gondolkodsz, ott ritkán van olyan.😌
2021. júl. 4. 09:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!