Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kínos randisztoritok van?
Figyelt kérdés
Jöhet fiúktól, lányoktól is bármilyen sztori :)2021. júl. 2. 13:05
1/3 anonim válasza:
Megismerkedtem neten egy sráccal. Beszéltünk egy hétig, majd elhívott randizni. Aztán a randira hozta magával a haverját is... Az egész kellemetlen volt, a srác hozzám se szólt, csak a telefonját nyomkodta+ a haverjával beszélgetett, én meg hiába hoztam bármilyen témát, nem voltak vevők rá, konkrétan leszarták, hogy ott vagyok. Fél óra múlva felálltam az asztaltól, fizettem és elmentem, a legviccesebb az egészben, hogy aznap este még rám írt a srác, hogy: “Akkor most járunk?”
2/3 anonim válasza:
Meg kellett volna kérdezned, hogy milyen programot állított össze, ha már hárman is vagytok. Ha azt válaszolta volna, hogy "egy hármast", akkor már el is kellett volna indulnod az asztaltól.
3/3 anonim válasza:
hetek ota irogatott a srac, augusztus 20an taliztunk. o is a barataival jott meg en is. viszont nagyon idegesito volt, nem tudtam ranezni se, nagyon kiabrandito volt az egesz, alacsonyabb volt nalam (termeszetesen interneten mashogy allitotta). a tuzijatek kozbe egyedul bebaszva lelepett, kesobb olyan uzeneteket/videokat kuldott h kiugrik valami ele, meg akar halni
innestol kezdve csak menekultem....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!