Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Lehet randizni, ha nem érzek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet randizni, ha nem érzek különösebben többet a másik iránt?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel beszélek már egy ideje és tök jófej. Elhívott találkozni, de én nem érzek többet iránta. Még nem ismerjük egymást régóta, úgyhogy lehet, kialakulna. Tényleg jól megvagyunk együtt, szóval én szívesen találkoznék vele, csak nem tudom, hogy egy randira mennyire állok készen vagy jó ötlet-e.

Szerintetek, ha most nem tetszik, legyek vele őszinte és már most mondjam meg vagy találkozzunk és majd lesz valahogy?

Ráadásul amúgy sem volt még kapcsolatom, randevún sem voltam még meg semmi ilyesmi. Nem tudom, mit kéne tennem.

2021. jún. 28. 15:59
A kérdező szavazást indított:
Találkozzunk.
Inkább mondd le!
Egyéb
33 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem adhatsz egy esélyt a dolognak, pláne ha élőben még nem is találkoztatok. Egy randi nem kötelez semmire, persze ha kiderül, hogy tényleg nem jön be, ne hitegesd másodikkal.
2021. jún. 28. 16:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A randi lényege az, hogy ott adsz lehetőséget annak hogy kialakuljon valami. Több randi se kötelez semmire. Semmi se kötelez semmire, nem tartozol a másiknak semmivel, nem leszel bűnös ha randizol vele és mégsem érzel. Esélyt adtál neki, hálás lehetne érte.
2021. jún. 28. 16:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, idővel még kialakulhat, amihez akár nemcsak egy, de több találkozás is kellhet, hiszen csak idővel ismeritek meg egymást. Viszont, ha olyat veszel észre rajta, amivel soha nem fogsz tudni megbékélni (eltűrni), akkor határozott módon szakíts. Kár minden percért tovább fenntartani a közeli kapcsolatot. Ha úgy látod, hogy az eddigi kapcsolatra már nem hajlandó, akkor váljatok el békében.
2021. jún. 28. 16:56
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2021. jún. 30. 16:20
 5/6 anonim válasza:

Ha még aktuális!

Volt azóta valami? :D

2021. júl. 17. 17:31
 6/6 A kérdező kommentje:
Élőben végül nem jött össze a dolog (rajtunk kívülálló okok miatt), de továbbra is beszéltünk. Az érzéseim azonban nem változtak, így beszéltem vele.
2021. aug. 3. 13:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!