Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hívjam el?
Szasztok! Van egy srác, aki tetszik... Sok jel arra utal, hogy ő is így érez, de nem mer elhivni.
Szóval úgy gondoltam, hogy kezembe veszem az irányítás.... Tudtok konkrét szövegeket írni, hogy elhívjam biciklizni, nugy, hogy nem nagyon tűnjön fel neki a dolog?
Mindenkinek köszi!
"Szia, mi a helyzet?" "Szia, mik a tervek a nyárra?" "Szia, mi jót csinálsz?"
Csak lazán. Nem kell túlgondolni :D
Aztán dumáltok, és feldobod neki.
Lehetne játszadozni hülyeségekkel, minthogy utalásokat teszel hogy szeretsz bringázni és jó lenne valakivel menni, de egyrészt nem biztos hogy úgy reagálna ahogy akarnád, egyáltalán levenné-e mit akarsz, másrészt van értelme ezzel szórakozni?
Szóval olyan nem nagyon van, hogy elhívj valakit úgy, hogy ne vegye észre, és ha eddig nem mert lépni, akkor trükkökkel se fog. Ha bringáznál vele, akkor kérdezd meg van-e kedve biciklizni, ilyen egyszerű.
Engem anno pont biciklis randira próbált hívni egy lány.
Mondta, hogy úgy szeret biciklizni, csak a legjobb barinője sose megy vele. A szülei pedig nem szeretik ha egyedül biciklizik akár a városba, akár városon kívül.
Én az utalást értettem, cuki is volt, részemről nem volt gáz a szitu. Csak sajnos nem volt az esetem, akkor másnak udvaroltam, így mondtam neki, hogy milyen kár, hogy nem tud menni... 😅
Bár én lehet konkrétabb lennék. Próbálnék vele dumálni egy kicsit a semmiről: milyen lett a bizi, melózik-e a nyáron, hova megy nyaralni, stb stb.
Utána rákérdeznék, hogy el-e jönne velem biciklizni, mert azért ketten csak jobb, mint egyedül.
Ha bejössz neki, úgysem mond nemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!