Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hívjam el és mikor??
Figyelt kérdés
Van egy aki osztálytársam már 8 éve,és 6 hónapja elkezdetem vele beszélgetni,mert megtetszett. Neki volt egy kapcsolata,de az már kb 2 hónapja véget ért. A nyáron elszeretném hívni ,,randizni" és mivel mindketten és én úgy terveztem,hogy sétálni szeretnék és beszélgetni, mit ajánlotok?? pl. első randin belefér ha mondjuk átkarolom és úgy sétálunk,vagy megfogom a kezét?? és mit ronthatok el?? és személyesen kérdezzem meg,hogy eljön-e?2021. jún. 13. 21:07
2/3 A kérdező kommentje:
Nem fiú hívok randizni,mivel fiú vagyok :D
2021. jún. 13. 21:19
3/3 anonim válasza:
Mennyi idos vagy? ez nagyon is fontos. nem kell varni nyarig, minel hamarabb lepni kell. hogy lassa rajtad, hogy tenyleg akarod es nem csak mint egy feladat hogy nyarra megkell legyen. odamessz hozza, megkerded hogy van-e kedve egyet veled talalkozni iskola utan. es onnan tied a palya. ne izguld el, sikerulni fog ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!