Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap bátorkodtam, szerintetek ciki?
Figyelt kérdés
Tegnap néztem a haverokkal kint a eb meccset a magyar német meccset. Mikor balra megláttam egy lány társasságot. Az egyik lány nagyon bejött. Szépen öltözött fel. Bátorkodtam odamenni, beszélgettem velük aztán megkerdeztem a lányt, hogy nem e hivhatom meg valamire, beszélni akartam vele.
Mondta, hogy most nem majd legközelebb szerintetek mennyire ciki?
2021. jún. 24. 09:18
1/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem az. Volt benned bátorság, hogy odamenj. Ha nem is elsőre máskor majd mondanak igent. Így tovább.
2/10 anonim válasza:
Semennyire. mert a pasik 90%a olyan puhapöcs, hogy addig se jut el hogy hozzászóljon egy idegen nőhöz. lehet h nem jöttél be neki vagy csak hezitált és már bánja h nemet mondott :) Amúgy jó tanács: sose tedd fel a kérdést úgy hogy a nem szó benne van. Mert arra szinte tuti hogy nem lesz a válasz. hisz már előtte a szájába adtad :)
3/10 anonim válasza:
Semennyire, sokkal tökösebb vagy, mint az itt rinyáló emberek nagy része, ez egyáltalán ne tántorítson el, még csak nem is megalázó választ kaptál. Próbálkozz legközelebb is másoknál, és egyszer valakivel összejön.
4/10 anonim válasza:
Nem, ez teljesen rendben van. Ha normális stílusban, így oda mentél, az ritkaság. Lehet, hogy volt valakije, vagy neki épp nem voltál szimpatikus. De ha van bátorságod oda menni, sikered lesz majd.
5/10 anonim válasza:
Örülj annak, hogy volt merszed próbálkozni. Bőven lesz még elutasítás, csak ne ne vegye el a kedved a következő próbálkozástól!
6/10 anonim válasza:
Nagyon jól tetted! Egyáltalán nem ciki.
7/10 anonim válasza:
egyáltalán nem gáz, sőt nagyon jó hogy élőben próbáltál ismerkedni
8/10 anonim válasza:
Nagyon menő viselkedés, csak igy tovább! Igy kéne a pasiknak, nem facebookon nyomulni, meg ismeretleneket zaklatni.
Egyáltalán nem ciki, inkább férfias.😎
9/10 anonim válasza:
Nyugi, bátor voltál, semmi ciki
10/10 anonim válasza:
egyaltalan nem ciki! maskor is tedd igy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!