Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Tegnap bátorkodtam, szerintete...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap bátorkodtam, szerintetek ciki?

Figyelt kérdés

Tegnap néztem a haverokkal kint a eb meccset a magyar német meccset. Mikor balra megláttam egy lány társasságot. Az egyik lány nagyon bejött. Szépen öltözött fel. Bátorkodtam odamenni, beszélgettem velük aztán megkerdeztem a lányt, hogy nem e hivhatom meg valamire, beszélni akartam vele.

Mondta, hogy most nem majd legközelebb szerintetek mennyire ciki?

2021. jún. 24. 09:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem az. Volt benned bátorság, hogy odamenj. Ha nem is elsőre máskor majd mondanak igent. Így tovább.
2021. jún. 24. 09:23
 2/10 anonim válasza:
93%
Semennyire. mert a pasik 90%a olyan puhapöcs, hogy addig se jut el hogy hozzászóljon egy idegen nőhöz. lehet h nem jöttél be neki vagy csak hezitált és már bánja h nemet mondott :) Amúgy jó tanács: sose tedd fel a kérdést úgy hogy a nem szó benne van. Mert arra szinte tuti hogy nem lesz a válasz. hisz már előtte a szájába adtad :)
2021. jún. 24. 09:24
 3/10 anonim ***** válasza:
94%
Semennyire, sokkal tökösebb vagy, mint az itt rinyáló emberek nagy része, ez egyáltalán ne tántorítson el, még csak nem is megalázó választ kaptál. Próbálkozz legközelebb is másoknál, és egyszer valakivel összejön.
2021. jún. 24. 09:24
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez teljesen rendben van. Ha normális stílusban, így oda mentél, az ritkaság. Lehet, hogy volt valakije, vagy neki épp nem voltál szimpatikus. De ha van bátorságod oda menni, sikered lesz majd.
2021. jún. 24. 09:25
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Örülj annak, hogy volt merszed próbálkozni. Bőven lesz még elutasítás, csak ne ne vegye el a kedved a következő próbálkozástól!
2021. jún. 24. 09:25
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jól tetted! Egyáltalán nem ciki.
2021. jún. 24. 09:26
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
egyáltalán nem gáz, sőt nagyon jó hogy élőben próbáltál ismerkedni
2021. jún. 24. 10:46
 8/10 anonim ***** válasza:
85%

Nagyon menő viselkedés, csak igy tovább! Igy kéne a pasiknak, nem facebookon nyomulni, meg ismeretleneket zaklatni.

Egyáltalán nem ciki, inkább férfias.😎

2021. jún. 24. 11:20
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, bátor voltál, semmi ciki
2021. jún. 24. 12:44
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
egyaltalan nem ciki! maskor is tedd igy
2021. jún. 24. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!