Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok erről?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Ti elmennétek egy pasival a lakóhelyetektől nagyon távolra találkozni nyáron akit csak neten ismertek és még sose találkoztatok vele?Ez lenne az első találkozás.

19 vagyok.

2021. jún. 18. 16:14
 1/10 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem igen, de csak, ha nincs rossz érzésed vele kapcsolatban. Meg pl tehát nem sunyi a nézése. Ha aranyos tekintete van.
2021. jún. 18. 16:22
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Hany km-t jelent az a nagyon tavol?

Ha bizol benne, es tudod, h nem egy 60+ perverz allat, mert mar mondjuk hivasoztatok, akkor igen, menj el nyugodtan

2021. jún. 18. 16:27
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem hivasoztunk, igazából pár hónapig nem is beszéltünk és hirtelen pár napja ramirt és megkérdezte ezt
2021. jún. 18. 16:32
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Hat igy nem tudom, nem tudtok kozelebbi talalkozot megbeszelni? Vagy miert nem o jon inkabb hozzad?
2021. jún. 18. 16:36
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Elozo vagyok, a pasi hany eves?
2021. jún. 18. 16:37
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom ilyenről nem írt, csak arról, hogy lejön elém, két évvel idősebb nálam
2021. jún. 18. 16:38
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Én 200 km-t utaztam az első randira a fiúmmal, úgyhogy igen. :)

(Neki is kellett utazni hozzá, bár nem ennyit.)

2021. jún. 18. 16:51
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Beszéljetek meg nyilvános helyet nappal, korai időpontban így marad időtök egymásra és nem leszel rákényszerülve hogy hazavigyen (pláza, kávézó, meki stb.). Külön menyjetek oda és mindenképpen külön menyjetek haza.

Ezeket közöld vele még a találkozó előtt, ha az nem tetszik neki akkor jobb ha elkerülöd

2021. jún. 18. 16:54
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Személy szerint én elmennék, de óvatos lennék. Sok rémtörténetet hallani, rettegni azért nem kell, de ügyelj a biztonságra. Szüleidnek mindenképp mondd el, hogy pontosan hová mész. Baj esetén fontos tudniuk, hogy merre keressenek.
2021. jún. 18. 17:20
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Pasikent mondom neked, hogy legyel ovatos. Nem mindig szerencses a netes ismerkedes.
2021. júl. 13. 15:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!