Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után ajánlatos megtenni az első lépést?
2-3 hete ismerkedek egy lánnyal a suliban és gyakran együtt megyünk haza felé. Ő irányitotta az ismerkedést. Már az első napokban észre vettem, hogy sokat néz engem. 1-2 hét elteltével nagyon megkedveltem és 3 napja amikor mentünk haza a suliból, az egyik busszmegállónál, amikor leültünk a padra, hozzám bújt és én meg átkaroltam. Csöppet sem számitottam erre ezért kicsit ledermedtem. Lett volna esélyem megcsókolni, de nem tettem semmit. Vajon lesz még egy ilyen jó esélyem?
Láttam olyanokat akik egyszer randiztak és már együtt is voltak. Viszont vannak akik azt mondják, hogy 3 hét ismerkedés nem sok. Még nem találkoztunk iskolán kivül ezért elhivtam hétvégére, hogy találkozzunk. De nem volt annyira magabiztos, mint máskor. Azt mondta, hogy talán lesz ideje hétvégén. Ma meg holnap zárva az iskola igy ha nem találkozunk akkor hétfőig nem is látom.
19/F
Nekem nem igazan tiszta neked mi az elso lepes? A csok?
Sokan mar az elso randin csokoloznak egyszer ketszer.
Teljesen jól mennek a dolgok, ne sürgesd.
És ne legyél erőszakos vele. Ha még nem szeretne csókot, akkor nem szeretne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!