Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor ajánlatos leállni a beszélgetéssel, érdeklődéssel?
Szia!
Szerintem adj neki időt. Valószínűleg egy visszahúzódó/szégyenlős srác lehet.
Szerintem ezért volt zavarban,és lehet azért kerüli a szemkontaktust,mert tetszel neki és fél,hogy még jobban zavarba jön,esetleg elpirul.
Habár még nem volt dolgom szégyenlős fiúval,szerintem ezek igen jó jelek számodra!
Amikor messengeren beszeltek akkor úgy érzed hogy felszabadultabb?
Én igaz lány vagyok,de én inkabb élőben jövök zavarba,chaten eléggé el tudok beszélgetni bárkivel.
Szerintem adj neki esélyt, beszéljetek,lehet több idő míg megnyílik,de a jó dolgokra várni kell.:)
Esetleg másoktól is megtudakolhatod,hogy milyen a srác személyisége,és finoman kérdezgetni vkitol hogy szerinte bejossz-e neki.
Sok szerencsét kívánok,csak okosan!;)
16/L
Elég felszabadult chaten, és ahogy én láttam, a beszélgetés sem egyoldalú. Azonban ő tipikusan az a srác, aki mindig jókedvű, mindenhol ott van, mindenkivel viccelődik. Lehetséges lenne, hogy mindezek ellenére is félénk legyen?
Egyébként nagyon szépen köszönöm a válaszod! :)
Természetesen így is lehet félénk.:)
Kedves,jószívű srácnak tűnik így ahogy leírtad.Vannak olyan srácok akik félénkek és tényleg szinte semmit nem beszélnek,de vannak olyan félénk srácok,akik szinte mindenkivel kedvesek,baratkoznak, közvetlenek.
Lehet azért érzed ezt a helyzetet furának, mert mindenkivel barátkozik, elvan,a te társaságodban viszont alig beszél,furán viselkedik,nem olyan magabiztos a közeledben.Ez csakis azt jelentheti,hogy tetszel neki.Jo benyomást akár kelteni,nem akarja elrontani a dolgokat.Nem véletlenül a te társaságodban hagyja el a férfias ereje;)
Csak meg kell törnie a jégnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!