Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég speciális ismerkedési helyzet... Mit gondoltok? (Kifejtés lent)
Érkezik ma hozzám egy baráti társaság, 3 lány, 1 fiú, én amolyan kívülálló tag vagyok. Senki nem szerelmes senkibe, nekem viszont az egyik lány felkeltette a figyelmem. Annyit biztosan tudni, hogy 2 lánynak dolga van a tali után, a srácnak pedig seitnie kell egy másik buliba, így a végén kettesben maradok a kiszemelt lánnyal.
Nyilván ez egy elég kedvező helyzet, de nem tudom, hogy miként fordíthatnám a javamra. A lány Kecskeméten lakik, vonattal megy haza, így arra is gondoltam, hogy kikísérem az állomásra, hogy addig is tudjak vele beszélgetni.
Van valami jó ötletetek, hogy miként kerülhetnék közelebb hozzá? Hogy használjam ki ezt a helyzetet?
18f
Mivel tegnap írtad a kérdést, így tanácsot adni butaság, hisz gondolom tegnap este megtörtént a találkozás.
Arról azért írhatsz pár szót, hogy sikerültek e a tervek.
Tudtál e hozzá egy picit közelebb kerülni, vette e a lapot ?
Köszi.
No, akkor majd az idő eldönti a dolgokat.
Ilyenkor szokott az lenni, hogy te azt hiszed, hogy nem érdekled őt, ő meg azt hiszi, hogy téged nem érdekel komolyabban.
Nehogy így elcsússzatok egymás mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!