Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, melyek azok a helyzetek amikor szívesen vennétek ha egy srác odamegy hozzátok?
Nyilván mindenkinek eszébe jutott mi lenne ha odamenne a másikhoz, vagy a másik jönne hozzá. Lehet kölcsönösen is eszetekbe jutott már valakivel, de milyen az a helyzet, mik azok a jelek amivel tudtára adjátok a másiknak, hogy nem harapok lehet jönni?
Nyilván senki se megy oda a másikhoz, ha körbe van véve társasággal, ha telefonál, vagy ha fel se néz a könyvből amit olvas. Melyik hát az olyan opcionális helyzet amiben lehet ismerkedni?
A lányok többsége bármilyen esetben szívesen fogadja, ha egy fiú odamegy hozzá, mert a mai fiúk sajnos nem oyanok, hogy meglátnak és odajönnek beszélgetni. Inkább bejelölnek facebookon é rád írnak... Én azt tudnám javasoni, ha például buszmegállóban egyedü van és vár a buszra, akkor menj oda hozzá, és beszélgessétek el azt a kevés időt amielőtt megjönne a busz. Vagy ha egyedül sétálgat, akkor is lehet nyugodtan. Ha társaságban van a lány(vagy akár a fiú) úgy már nehezebb, de szerintem nem lehetetlen. Én biztosan szívesen venném azt is, ha egyáltalán ki merne szólítani a társaságból.
Próbálkozz!!! Nem hiszem, hogy pont olyat fognál ki, aki elutasítana, tehát rajta! Sok sikert! :))
L
Amikor egyedül van
Kérdezd hogy milyen napja volt hogy van stb.
Én bármikor szívesen fogadom egy fiú társaságát, ha épp nem vagyok látványosan elfoglalt :D Most ha olvasok és odajön beszélgetni, hát jöjjön, valószínűleg azért olvasok mert unatkozom, vagy mert átnézem az anyagot óra előtt, de azt óra elején is áttudom :D
Tény, nem vagyunk egyformák, de a legtöbb lány nagyon tud örülni, ha egy fiú odamegy hozzá beszélgetni :D
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!