Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hívással meddig váratjátok a lányt? Fiúk erre van valami taktikátok?
Figyelt kérdés
Ma elkérte egy srác a számomat, mikor sétáltam a barátnőimmel... Ő egyedül volt, szóval nem a haverok előtt akart felvágni, illetve nem is ismerjük egymást (vagyis én őt biztos nem). Szóval van valami szokásotok erre, hogy x nap múlva vagy csak egy üzenetet dobtok vagy? Ilyen helyzetben nem voltam még sosem és hát jó lenne tudni, hogy kinek is adtam meg a számomat2021. jún. 12. 23:59
1/6 anonim válasza:
Nem tudom, de engem is érdekelne mennyi idő után szokás felhívni egy lányt :D
F
4/6 anonim válasza:
Akármikor hív azért szúrd oda, hogy ki is ő, mert így hirtelen nem ugrik be. Nehogy már elbízza magát.☺
5/6 anonim válasza:
Én 2-3 nap után szoktam felhívni az aktuális lányt, de 1 hetes "váratás" is előfordult már. Pár nappal később még biztosan emlékszünk egymásra, ezért célszerű rövid időn belül nyitni.:)
Amúgy ez furán hangzik, de leszólìtásnál te is elkérheted az ő számát (ha tetszik a srác), és te is felhívhatod, hogy talizzatok.:)
6/6 A kérdező kommentje:
Nana, de azért annyira nem volt az esetem és ha barátnőm nem néz rám azzal a tudom, hogy lekoptatnád nézésével lehet meg is tettem volna, csak nem akartam rosszfej lenni és srácot is megsajnáltam... És nagyon nem voltam a helyzet magaslatán
2021. jún. 13. 09:54
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!