Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Most a srácok tényleg csak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most a srácok tényleg csak ennyit akarnak vagy most kell neki idő?

Figyelt kérdés

Van egy srác aki május elején rám írt akkor nem írtam viszza majd most június elején is rám írt ekkor vissza is írtam neki beszélgetünk majd talizunk a tali szerintem jó volt, jól nézet ki jókat dumáltunk, nevettünk és volt csók is. Aztán mikor haza ért mondta hogy kéne megint találkozni mennyek át hozzá mert legalább jobb az idő a hazba es kettesbe lehetünk mondtam neki hogy nem mert tudom hogy csak meg akar fektetni azt mondta nem, majd turtozteti magát 2 napig könyörgött ezért mondtam hogy atmegyek de ne számítson semmire. Atmentem bekapcsolt egy filmet majd elkezdett rám mászni csokolgatott simogatott és en mondtam neki hogy ezt nem mondtam hogy álljon le. Utána mint ha kicsereltek volna csak nézte a filmet es ezért mondtam hogy haza megyek inkabb mert ez gaz hogy csak szexelni hivott át. Azt mondta nem csak számított ra hogy lesz valami mert a lányok nem szoktak ot kioffolni. Aztán setaltunk hogy megyek haza es mondta hogy ne haragudjak de vele sose történt ilyen hogy ki lett offolva aztán megbeszéltük mondtam hogy nem gáz csak nekem kell az hogy randizzunk, beszélgessünk azt mondta oké. Aznap meg beszélgettünk de másnap már nem irt nekem reggel eddig meg annyira irogatott most meg szinte semmise. Szóval az a kérdesem hogy ő ennyit akart? Vagy kell neki idő mert most nem tudja kezelni a helyzetet?

Mit gondoltok erről?

2021. jún. 9. 23:32
 1/9 anonim ***** válasza:
63%
kezd 20 on éves palikkal inkább, ezek a kis gyerekes tökik nem neked valók !
2021. jún. 10. 00:11
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Előre tudtad hogy csak szexet akar, mégis elmentél. Megkaptad a bizonyítékot is tőle, mi kell még? Azért nem ír, mert nem volt szex és nem is várja hogy lesz, néz inkább olyat akivel esélyes hogy igen.
2021. jún. 10. 00:28
 3/9 anonim ***** válasza:
94%
Dehogy kell neki idő. B@$$za az egóját, hogy ki lett offolva. Te visszamennél egy olyan pasihoz, aki kikosarazott? Naugye. Ne foglalkozz vele, tiltsd le.
2021. jún. 10. 07:50
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Most van más, majd ha nem kap puncit majd ír neked megint. Nem bonyolult a képlet.

Ha én mondanám hogy nem lesz semmi az hihető is, mert inkább én vagyok az egy kapcsolatban aki inkább időt szokott kérni.

De ő és a legtöbb pasi nem ilyen, nem tudnak nemet se mondani, nem az hogy még ne másszanak már rá valakire, ha egyszer kettesben vannak.

2021. jún. 10. 09:47
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez után már teljesen nyilvánvaló, hogy csak szexelni akart egyet. Ha megtörtént volna a szex és azután nem írna többet, mert már megkapta amit akart, az sokkal jobban fájna. Engedd el a fenébe, annyit se ér hogy gondolkodj ezen. Az alapján hogy nem hagytad magad, de mégis kulturáltan kezelted a helyzetet, okos lány vagy és nem ilyet érdemelsz. Ha írna is ezután, őt akkor is csak a szex hajtja. Néhány randi után ugyanitt kötnétek ki. De nem hiszem hogy fog írni. Az ilyenek nem hajlamosak rá hogy küzdjenek egy nőért. Ezeknek csak egy ribi kell, aki minnél könnyebben szétteszi a lábát.
2021. jún. 10. 09:48
 6/9 Csicuki ***** válasza:
100%
Nem minden srác de elég sokan igen ne aggódj ennél sokkal jobb pasit is találhatsz magadnak
2021. jún. 10. 09:53
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez tényleg gáz ez a srác..
2021. jún. 10. 10:14
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Most idézem "a lányok nem szokták őt kioffolni" - na ez bunkóság, mert azt hiszi mindent megkap, úgy, hogy a kisujját se mozdítja. Emellett még akkora önteltség van benne, mint ide Sri Lanka... Bocsi, hogy így fejezem ki, de ez az ember nagyon beképzelt. Szerintem az is bunkóság, hogy igazán meg se próbálta "türtőztetni" magát, egyszerűen bedobta a "majd vigyázok" kategóriába tartozó sort, és kész. Nem sikerült neki, és ezért berágott.. Rád, és sajnos nem magára, ergo semmi megbánást nem mutatott!

Majd mikor ilyen viselkedéssel az életben nem csak a párkapcsolatokban, de a tanulásban, munkahelyen visszanyal a fagyi, akkor majd reflektorrá kerekedett szemekkel nézheti miket tolt el. <-- hosszútávú kapcsolat ZERO

2021. jún. 10. 15:58
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem hagyd a fenébe!

Egyébként hány éves vagy? Én ugyan 22 vagyok. De szívesen leírom, hogy mikre figyelj oda amikor fiúzol. Mert nagyon el vannak manapság tévedve a srácok!

Írj privátban, ha beszélgetnél erről. :)

2021. nov. 3. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!