Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, elmondanátok egy tinderes fiúnak?
Ezt nagyon hosszú lenne elmagyarázni. Ahhoz jobban kellene ismerned és értenéd, de itt nem kezdenék egy élettörténetet leírni.
Nem is az, hogy magasztosabb, de ezt így röviden úgy se tudnám elmondani, max ha tényleg hetekig beszélgetnénk és megismersz, akkro tudnád megérteni, hogy miről is beszélek. Pár sor alapján ezt nem tudom átadni.
Igen, nem megcsalásról beszéltél, de ugye ha összejövök egy lánnyal aki szűz, megcsalás nélkül csak velem veszthetné el (kivéve, ha előbb szakítunk), emiatt írtam, hogy megcsalás nélkül máshogy nem lehetséges az, hogy egy szűz lány ne velem veszítse el és együtt is maradunk.
De ez tényleg nagyon hosszú így, meg tényleg nem is tudom átadni.
Igen, mondd el neki.
Mert 1, verzessel jar a legtobb esetben
2, nem olyan mint a filmekben. Fajni fog.
Amit a 3-as írt azt valamilyen szinten meg tudom érteni, de vannak olyan lányok, akiknek ilyen-olyan okból nincs párkapcsolatuk, de mondjuk már 18-20+ évesek és nem akarnak a végtelenségig várni, hogy na majd mikor jön valaki, viszont már vágynak rá, szeretnének tapasztalatot szerezni. Én azt gondolom, ez mindenkinek legyen a saját döntése, ha valaki ezt saját akaratából teszi és védekezik, felnőtt ember, akkor tegye.
De bezzeg ha egy fiú veszti el alkalmiban, az nem gond...
Lány vagyok én is, ugyanebben a korban, még szűz. Nem vagyok szerelmes senkibe, nem volt még barátom és jelenleg nem látok arra esélyt, hogy a közeljövőben lesz. De hát ki tudja. Egyelőre várok, aztán ha olyan 20 éves koromban sem lesz semmi, akkor szerintem én is el fogok gondolkodni azon, hogy alkalmi kapcsolatban fekszem le először valakivel. Persze olyan emberrel, aki szimpatikus és bejön.
Bár már nagyon régen volt, hogy elveszítettem a szüzességem, de azért leírom... Volt egy barátom, akit szerettem, de annyira szorongtunk, annyit bénáztunk, hogy egyszerűen nem ment a szex, bármit is próbáltunk. (Nem egyszer, többször.)
Úgyhogy végül egy haverral veszítettem el egy bulizós este után. Nem én voltam az egyetlen, unokahúgom is egy haverral veszítette el. Tét nélkül, szorongások nélkül sokkal egyszerűbben megy.
Utána már nem voltak problémáim a szexszel. Szóval én, idősebb nőként nem látok benne problémát, hogy valaki alkalmi kapcsolatban akarja elveszíteni a szüzességét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!