Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok elmondanák a fiúnak ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok elmondanák a fiúnak ha tudtok róla valamit?

Figyelt kérdés

Tegyük fel beszélgettek egy sráccal, és megtudtok róla valamit.

Lehet olyan amit simán nem említett, lehet olyan amiről hazudott. Nem kell nagy dolognak lennie, csak az a lényeg hogy ő nem tudja hogy te ezt tudod... Felhoznád neki?

2020. dec. 7. 01:00
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Alkalmasint, de nem direkt, hogy: "nem mondtál igazat".

Nem szabad megalázni a másikat.

Legfeljebb olyan stílusban, hogy: "Biztos, hogy így van? Én másképpen tudom."

Stb, stb.

2020. dec. 7. 01:46
 2/3 anonim válasza:
100%

Szerintem kerülgesd a témát, ne mondd ki hogy mit tudsz, csak beszélj arról a dologról. Ha akarja elmondja, ha nem akkor szerintem nem kell erőltetni.

Vagy ha nem bírod ki, akkor csak őszintén mondd neki hogy "xy mesélte hogy te ezt meg azt csináltad egyszer. Ez tök komoly, tényleg így volt?" Csak ezzel meg vigyázz, hogy nehogy az ember aki elmesélte az infot érezze magát kibeszélve, vagy gondolja hogy keversz a háta mögött.

Neked kell tudni, hogy ki mit szólna mihez :D

2020. dec. 7. 01:56
 3/3 A kérdező kommentje:

2-es De hát tudom mit szólna, de így nem jó :(

Te sose mondod el senkinek, ha tudod hogy nem reagálja le jól?

Utána hogy tudsz ugyan úgy viszonyulni hozzá?

2020. dec. 7. 02:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!