Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne olyan "dolgotok" amit elmondanátok bármelyik exeteknek??
Nincs. Van bennem tüske de nem érnék el vele semmit: Őt nem érdekelné, én meg csak süllyednék.
Maximum ha bocsánat kérve vagy korrekten jönne felém akkor nem zárnám ki egy beszélgetés lehetőségét, de annak meg mi értelme?
Ilyenekre gondolok, hogy pl mondandód neked is lenne, az hogy nem ér annyit az más.
Én is szívesen mondanék 1-2 exemnek pár dolgot, az hogy nem fogok az más, max ha konkrétan rá kérdezne, bár akkor se tudom, hogy benyögném-e hogy mi van.
Mikor vele voltam teljesen más voltam, szakítás után megzuhantam, azóta jól vagyok, de olyan dolgokat csinálok jelenleg ami régen kizárt lett volna és ez úgymond neki köszönhető. Az hogy nem éppen pozitív változás, az más dolog. De boldog vagyok így.
Nem neki köszönheted azt, hogy változtál, csak mert szakítottál.
Én sok mindent változtam pozitív irányban még se köszönném meg neki hogy félre lépett minden héten egy sráccal :D
Van egy olyan exem, akivel barátok vagyunk. Nem szakítástól kezdve maradtunk azok, hanem idővel találtunk így vissza egymáshoz és rájöttünk, hogy barátokként sokkal jobbak vagyunk.
Neki szoktam néha utólag elmondani dolgokat, mint például hogy mit szerettem benne és mit nem, stb. Igazából olyan dolgokat, amik segíthetnek neki a továbbiakban, hogy pontosabb összképet kaphasson magáról, elvégre én már egész jól ismerem. :D
Az a "baj", hogy tényleg csak neki köszönhetem. Ha ő nem lett volna, meg nem mondott volna néhány dolgot akkor nem lennék olyan most amilyen.
Elég fura dolog ez, de ez van. Én nem bánom hogy ilyen vagyok most, de egy lány szerint se pozitív változás, sőt sajnálják, csak nem tudom miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!