Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes ezért küzdeni vagy bármi? Vagy csak hagyjam, és lépjek túl rajta?
Figyelt kérdés
Ha egy fiúval megbeszéltem egy találkozót (én 19 és szűz de már nem akarok az lenni, ő 20 éves és valószínűleg dugni akar) és kiderült, hogy szűz vagyok még, de még így is akarta egy darabig, csak utána lemondta egy kamu kifogással (nem mondta miért, csak egy kamu programot mondott), én meg leokéztam, ő meg leláttamozott. Érdemes bármit is tennem ezért? Vagy bukott ügy? (Egyébként eléggé bejön a pasi, és eddig még viszonylag rendes is volt.) Szívem szerint írnék még valamit (megkérdezném hogy ezért mondta e le vagy valami ilyesmi, hátha nem veszett ügy), de lehet úgyanúgy csak leláttamozná és lejáratnám magam előtte meg ilyesmi. (Mint egy baszatlan szűzlány kb.)2021. jún. 7. 17:44
1/4 anonim válasza:
Minek "küzdenél" egy olyan emberért, akit nem érdekelsz?
2/4 anonim válasza:
Meggondolta magát.
Van ilyen.
Én is lelépnék egy szűz nő elől - de ez az én bajom.:)
(szerintem egy szűz nőt (jól) megdugni az nagy felelősség!
Én meg (még) alkalmatlan vagyok a felelős dugásra, és nőhiányom sincs, megkapok mindent, és mindenkit (akit szerettem volna megkapni).
3/4 anonim válasza:
4/4 anonim válasza:
Miért küzdenél, egy olyan valakiért, akinek csak szexre kellesz, semmi többre. Valószínűleg utána le is sz@rna téged. Olyannal, feküdj le, aki komolyan gondolja veled a kapcsolatot, ne ilyennel... Egyáltalán nem szégyen az ha szűz vagy. Inkább tartogasd annak magad, aki tényleg megbecsült és nem fogod megbánni utána a dolgot.
És ne tedd fel 20x ezt a kérdést, már kaptál elég választ rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!