Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2napja ignorál?
Igaza van elsonek.
Kepzeld el, hogy egy macso, 185cm szalkas izmos, okos, kedves, tudatos 22 eves vagy egy jo kis audival. Meg van egy meno informatikus diplomad amit a Morgan Stanley-nel hasznalsz fel, es megkereseded szerenyen a havi 600 000ft-ot.
Minimum esetben a lany bugyikaja mar olyan nedves, hogy mar azt se tudja hogy megeri is masikat felvenni.
Mindennap irogatni, o akarna allandoan talalkozni, kacsintgat rad, sokat erdeklodik irtanad, allandoan rolad beszel.
Na most szerinted ilyen esetben amit leirtam, elofrodulhat hogy 2 napi le sem szar?
Es az elfoglalt tudomat hagyjuk. Mindannyian tudjuk, hogy barkinek lenne 2 nap alatt legalabb egy szar darabot kuldeni messengeren. Mennyi ido ilyen kuldeni? 10 masodperc?
Ha meg egy picit nagyobb szintre lepunk, es tenyleg "annyira" "elfoglalt", akkor meg irhatna, hogy
"bocsi elfoglalt vagyok, sok a melo, legyszi he haragduj, de kb 2 napig el leszek havazva, viszont mit szolnal ha 3 nap mulva taliznank a frei kavezoban? Mar mondtad egyszer hogy imadod a chilis csokijukat :), remelem minden rendben veled! Legkesobb este irok viszont ha torik ha szakad, hogy mi van veled, megigerem! Szio!"
Szerintem ez lenne a legkulturalisabb uzenet ha a csaj is meg a srac is kedvelik egymast es magasabb szintre akarjak vinni a kapcsolatot. Nincs jatekozas, hulyites, hazudozas, felig-meddig erdeklodes. Ha nem szin tiszta oszinteseg, erzesek.
Szerintem ilyen esetben ez lenne a korrekt valasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!