Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin / találkozáskor ez milyen? Mit gondoltok erről?
Csak úgy szórakozásból elkezdtünk az ivásról beszélni, és megkérdezte a pasi, hogy nincs e kedvem felmenni hozzá iszogatni (piálni), én meg csak rávágtam, hogy "persze, why not". Ti mit gondoltok erről? Csak ágyba akar vinni? Vagy hasonló? Vagy tényleg csak iszogatunk és kész, nem lesz semmi?
Én 19 éves lány vagyok, mellesleg szűz, ő meg 20 éves (és hát a menőbbik fajta szerintem). Nem vagyok az olyan típus aki egyből belemenne az ilyenekbe, de ő mondjuk eléggé az esetem (és már jó lenne elveszíteni is). Még nem találkoztunk, csak párszor irogattunk (tinderen), de nem egy bunkó parasztnak tűnik, normális szerintem. Szóval ti mit gondoltok erről? Mire számítsak? Vagy hogy viselkedjek egy ilyenen egyáltalán? (Ugyanis első talinál nem épp piálni szoktam a pasival meg felmenni hozzá, szóval ez azért valamennyire fura / új lesz.) Csak hagyjam, hogy legyen ami lesz (piáljak meg stb ami jön...)? Vagy azért legyek inkább visszafogottabb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!