Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin csók?
Van egy lány akivel hamarosan randizni megyünk. Vagyis talalkozasnak van megbeszelve viszont mindketten tudjuk, hogy nem az.
Ahogy gondolom a vonzalom kölcsönös mivel mikor iskola volt mindig kereste a szemkontaktust, csak nem akartam odamenni hozzá mert mindig a barátaival volt és nem akartam kellemetlen helyzetbe hozni.
Viszont nem beszéltem vele élőbe meg egy szót sem. A találkát is messengeren beszéltük.
Érdemes megcsokolnom első randin vagy várjak még vele? Hozzáteszem nagyon bejön. Nem fogja lerohanásnak tekinteni?
Ti hogy vélekedtek erről?
Ahogy a százhatvanmillió ugyanilyen kérdésben le lett írva: ha látod rajta a hajlamot, azt hogy a szádat nézi, vagy ha önkéntelenül közelebb hajol hozzád, akkor hajrá, nem lesz belőle semmi baj. De ha nem, ha a lány kicsit visszafogottabb, akkor várj a következő alkalomig, ne siettesd, annak nem lesz jó vége.
De látni és érezni fogod a lányon, hogy akarja-e ő is, vagy sem.
Ez attol is fugg, hogy mennyi ideje es mennyire jol ismeritek egymast. Ha meg alig tudtok egymasrol valamit, nem hinnem, hogy jo otlet. Megbanthatod. De ha erzed, hogy mukodik a kemia, igazabol miert ne? Latni fogod rajta, ha o is akarja. Ertem ez alatt, hogy a szadat nezi, kozel hajol hozzad, ilyesmik.
En is mostanaban fogok randizni egy fiuval, vele 2 hete beszelek, de csak interneten, most fogunk mi is eloszor eloben beszelni. Mi igy 2 het utan eleg jol ismerjuk egymast, mert nagyon sokat beszeltunk, en, mint a lany engednem, hogy megcsokoljon a randin, de csak a vegen, ha minden jol sikerult.
Ha nagyon jol sikerul a talalka, sokat beszelgettek, megvan a kozos hangnem, akkor a vegen megcsokolhatod, de szerintem egy szajra puszi eleg lenne.:D Azzal erezteted vele, hogy mennyire tetszik, semmikepp se lerohanas, es nem sietsz el semmit.
Igy hogy eloben meg nem is beszeltetek, inkabb ismerkedjetek, aztan majd alakul.:)
UPDATE:
Végül a második randin csókoltam meg.
Azóta pedig együtt vagyunk! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!