Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin jöhet a csók?
Figyelt kérdés
Lányok ti mennyire tartanátok nyomulosnak, ha a fiú első randin csókkal búcsúzna el? 18F2018. jún. 9. 21:48
1/9 anonim válasza:
Naaagyon hülyén nézne ki. Bőven elég egy sima puszi. 3 -4. randin talán de akkor se eroltesd! De viszont a lánytól is fugg. Ha latod hogy akarja akkor mehet.
2/9 anonim válasza:
Én első randin még egy kissé tolakodásnak érezném. Szerintem első körben egy ölelés éppen elég.
3/9 anonim válasza:
Max akkor erne meg, ha regota ismeritek es nagyon imadjatok egymast(mint baratkent).
4/9 anonim válasza:
Nekm baratommal elso randin volt a Margitszigeten. :)
Nem bantam meg. Jovo honapban leszunk egy evesek
6/9 anonim válasza:
Ha neten már hosszú ideje 'együtt vagytok' és az első valódi találkozáskor annyira nagyon-nagyon bejöttök egymásnak, akkor belefér; ha a lányon is látod a hajlamot rá, természetesen.
7/9 anonim válasza:
Nekem korai lenne. Első randin ölelés inkább.
8/9 anonim válasza:
Amikor a baratommal mentunk elso randira, elotte heteken keresztul ejjel nappal beszelgettunk. Mikor talalkoztunk egyaltalan nem ereztuk magunkat feszelyezve hamar megvolt a kozos hang. Elso randin hazafele menet megcsokolt es nem tartottam tolakodonak mert en is akartam.
Ha a lanyon latod hogy nyitott es o is akarja akkor nem lesz baj szerintem:)
18L
9/9 anonim válasza:
A volt barátom az első randinkon kétszer is megcsókolt, fél évig együtt voltunk utána. Nem éreztem nyomulásnak, mert jól éreztem magam vele és nem voltam feszélyezve vagy ilyesmi.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!