Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék egy hozzám illő lányt?
Igazából a "csajozás" annyira nem áll messze tőlem, bárokban, bulizóhelyeken stb, mindig értem el sikereket, volt már nem egy barátnőm is, de az a gond az ilyen helyeken úgy mond nem az "én eseteim" járnak el. Én pont azokat a lányokat kedvelem akikinkább introveltáltak, nem járnak inni meg nem dohányoznak, "cukik", visszahúzódobbak, de kedvesek és empatikusak, akik inkább szeretnek olvasni, múzeumba vagy színházba járni mint sem elmenni bulizni egyet, inkább mennek könytárba vagy kávézóba helyette. Szerények, és zavarba jönnek ilyen olyan szituációkban, mint pl ha valamit csak megjegyeznek hogy szeretnének én pedig megveszem és meglepem vele vagy ilyenek. És akiknek sokkal inkább számítanak a belső tulajdonságok, az érzelmek és az empátia, jól esik nekik a figyelem, a törődés és ilyenek.Persze nem pont ilyen lányt keresek ez csak egy gyors nagyából lefestése volt hogy milyen lány az "esetem", de sajna nem tudom hogy hol tudnék ilyen lányt megismerni. Mivel könyvtárba vagy kávézóba nem olyan egyszerű csak úgy leszólítani valakit, mint egy bárban, és tinderen, meg ilyen helyeken sincsenek ilyen lányok mivel nem olyan fajták aki így kirakja magát a netre. Igazából elég szétszórt lett a kérdés, de nézzétek el mivel hajnali 4 kor írom. Szerintetek hol lenne érdemes "keresgélnem"?
20 éves fiú (Budapest)
szeretnéd esetleg hogy külön honlapot hozzunk létre hogy barátnőt tudj találni?
nem olyan nehéz azért a társadalom több mint fele introvertált. és de képzeld tinderen is van. miért ne lenne.
vagy ez önmagában hirdetés akart lenni a még javában kiskorúak között? mert hogy ez a tini szekció. 20 évesen már nem vagy tini, nem tudom felvilágosított e valaki
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!