Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Trendi még meghívni a csajokat a Mekdöncibe?
Figyelt kérdés
2021. máj. 18. 23:08
2/17 A kérdező kommentje:
Pedig sok csaj szereti a mekdöncit.
2021. máj. 18. 23:56
3/17 anonim válasza:
Csak a középkorúak
Egyébként pacsi a family guyért
4/17 A kérdező kommentje:
Jöhetnek milfek is. :D
2021. máj. 19. 00:12
5/17 anonim válasza:
Szerintem nincsilyen hogy trendi vagy nem trendi.
a lányok szeretik ha elhivjak õket, bárhová is.
6/17 anonim válasza:
Hát nem tudom, egy fagyi nekem mindig jöhet, akár mcfreeze akár gombócos.
7/17 anonim válasza:
Hogyne volna trendi, amilyen drága az a fos hely, legalább villoghatsz vele, hogy te a bolhafing mennyiségű kajáért simán ki tudsz dobni több ezer forintot.
8/17 anonim válasza:
#2: Szeretni szeretik, de azt nem, ha oda hívod meg őket.
9/17 anonim válasza:
Nekem még egyik lány sem panaszkodott. Sokan szeretik az ottani dolgokat. Aki meg konkrétan lenézne azért mert estleg oda megyünk és nem egy luxus étterembe, attól én nem is akarok semmit.
Azért van különbség, hogy valaki éhes vagy pénzéhes. Ha lehetőség volt rá, akkor nekem hozták fel mindíg, hogy nem-e megyünk oda??
10/17 anonim válasza:
Szerintem ez legutóbb a 90-es években volt trendi..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!